Dacia Duster Mat Edition

matt_lateral

DACIA DUSTER MAT EDITION
Dacia a dezvăluit la Salonul Auto de la Paris o versiune de colecție a modelului său iconic Duster.

DESIGN ATRACTIV ȘI ECHIPARE COMPLETĂ
Duster este dezvăluit într-o ediție de colecție "Mat Edition" cu un finisaj mat distinctiv, o premieră pentru marca Dacia.
Disponibil într-o singură configurație, Duster Mat Edition este propulsat de un motor Tce 150 cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC. Acesta dispune de nivelul complet de echipare standard din gamă.
Deschiderea comenzilor este planificată în câteva luni și doar câteva sute de exemplare Duster Mat Edition vor fi disponibile.

Descoperă caracteristicile distincte ale acestei versiuni unice a modelului Duster, o adevărată piesă de colecție pentru toți pasionații acestui model.

VOPSEA MATĂ
Vopseaua mată Comet Grey conferă Daciei Duster un aspect complet nou.

ELEMENTE DE DESIGN NEGRU
Jantele din aliaj negru de 17 inch, antena rechin și capacele oglinzilor retrovizoare negre lucioase contrastează cu vopseaua mată, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni.

ECHIPARE COMPLETĂ
La interior, Duster Mat Edition este complet echipat cu climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8", cameră multi-view și card hands-free.

matt_interior

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

 

Publicat pe: 2022-10-18