Concept Car Manifesto

Îți plac plimbările în natură? Ai ajuns unde trebuie. Vehiculele Dacia sunt practice, robuste și fiabile, indiferent de condițiile de drum. Lucrezi în exterior? Sau poate dorești doar să fii în armonie cu natura. Noul concept car Dacia este perfect potrivit pentru tine. 

DESCOPERĂ ESENȚA VIITORULUI

Dacia prezintă ultimul său concept car: Manifesto este întruchiparea perfectă a valorilor mărcii Dacia. Este un vehicul simplu, cu un design robust și eco-smart, care va fi apreciat imediat de toată lumea.
Cu acest concept car, cultivăm spiritul de libertate, prin crearea unui mod ușor și accesibil de a ne bucura de aer curat, atât atunci când călătorim în interes de serviciu, cât și atunci când ne relaxăm.

Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăș de drum ușor și silențios pune accent pe agilitate și mai puțin pe viteză. Cu acest tip de vehicul poți aproviziona cu ușurință cabanele montane sau ajunge în locuri izolate. Manifesto nu va fi disponibil pentru vânzare, dar include toate inovațiile Dacia, inclusiv cele existente deja pe unele dintre modelele noastre și care vor fi disponibile în curând pentru toată gama, cele care urmează să fie lansate și cele care explorează idei noi, ce vor fi dezvăluite în viitor. Cu Manifesto, Dacia își reafirmă viziunea privind un vehicul simplu, cool, robust, accesibil și prietenos cu natura.

Înțelege mai bine viziunea Dacia aici.  

manifesto1 (1)

manifesto1 (2)

manifesto_interior wb

 

Publicat pe: 2022-09-16