Comandă acum Noul Spring

430074170_781900627305041_4234143233629189825_n - Copy

Noua Dacia Spring 100% electrică este și mai atractivă cu noul său design. Conectată, versatilă și cu cea mai bună capacitate de încărcare din categoria sa, cea mai accesibilă mașină electrică de oraș se dovedește a fi plină de avantaje.

CELE MAI BUNE 3 MOTIVE PENTRU A ALEGE NOUA DACIA SPRING 100% ELECTRICĂ

  • Mai mult decât o mașină de oraș! Modelul Spring este echipat cu două motoare electrice, 5 uși și un portbagaj mare, de 308 l pentru a satisface toate cerințele tale, indiferent dacă locuiești în oraș sau la țară.
  • Dacia Spring este ușor de încărcat la domiciliu sau la stațiile publice de încărcare. Bucură-te de toate economiile care vin cu consumul redus de combustibil.
  • Bucură-te de caracteristici avansate, cum ar fi sistemul multimedia de 10” cu conectivitate wireless, conceput pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară.

Nivelele de echipare DISPONIBILE: Essential, Expression și Extreme.

Noul Spring adoptă noua identitate vizuală a mărcii, inaugurată pe ultima generație a modelului Duster. Cu un aspect mai robust și cu mai multă personalitate, noul model devine mai atrăgător ca oricând. Designul a fost complet refăcut, atât la exterior cât și la interior, pavilionul fiind singura componentă a caroseriei păstrată de la generația anterioară.
Dacia Spring este disponibilă într-o gamă de șase nuanțe, inclusiv noul Beige Safari și Brick Red.
«Încă de la lansarea sa, în 2021, Dacia Spring contribuie activ la tranziția eficientă către mobilitatea cu emisii zero. Acest succes confirmă apetitul pieței pentru vehicule electrice la prețuri accesibile. Bazându-ne în continuare pe abordarea noastră design-to-cost, propunem acum un model cu un design complet nou, care beneficiază de echipamente îmbunătățite.» XAVIER MARTINET, DIRECTOR MARKETING,

VÂNZĂRI & OPERAȚIUNI

Sistemul multimedia Media Control, disponibil în serie pe versiunile Essential și Expression, beneficiază de comenzi pe volan, cu afișaj al informațiilor media și al apelurilor telefonice pe tabloul de bord. Sistemul este dotat cu 2 difuzoare, conexiune Bluetooth, un port USB.
Disponibil ca dotare standard pe versiunea Extreme și opțional pe Expression, sistemul Media Nav Live oferă un ecran central de 10", care încorporează navigație conectată până la 8 ani, integrând informații în timp real despre condițiile de circulație și hărți europene actualizate. Mai mult, oferă conectivitate Apple CarPlayTM și Android AutoTM, precum și două porturi USB.

Noile sisteme de asistență la conducere (ADAS) se adaugă echipamentelor disponibile pe noul Spring pentru a răspunde celor mai recente norme de siguranță (GSR2): frânarea automată de urgență (urbană/periurbană cu detectarea vehiculelor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor), recunoașterea panourilor de semnalizare cu alertă de depășire a vitezei legale, asistență la parcarea cu spatele, semnal pentru oprirea de urgență, alertă la schimbarea benzii de circulație, asistență la menținerea benzii de circulație, sistem de supraveghere a atenției șoferului și apel de urgență (eCall). Și, pentru a ușura viața clienților săi, Dacia introduce butonul "My Safety" care permite un acces rapid la configurația preferată de sisteme de asistență la conducere.

spring_interior

MOTORUL ELECTRIC DE 65 CP/48 KW ESTE DISPONIBIL STANDARD PE NIVELUL DE ECHIPARE EXPRESSION

Noul Spring oferă motorul de 65 CP/48 kW atât pe nivelul de echipare Expression, cât și pe versiunea Extreme. În ceea ce privește motorizarea de 45 CP, aceasta este disponibilă pe versiunea Essential.
Cu o greutate de 984 kg în echiparea superioară Extreme, Dacia Spring este singurul automobil 100% electric din Europa care are mai puțin de o tonă. Greutatea vehiculului a crescut cu doar 6 kg (+0,6%) în comparație cu generația anterioară, în condițiile introducerii noilor echipamente ADAS (pentru a răspunde celor mai recente norme de siguranță), precum și a îmbunătățirii finisajului și a echipamentelor standard.Greutatea redusă, combinată cu eficiența motorului noului Spring, îi permite să ofere un consum de energie sub 14,6 kWh/100 km, menținând astfel costurile de utilizare la un nivel scăzut.

Contactați-ne pentru detalii suplimentare și plasarea comenzii!

Solicită ofertă!

Publicat pe: 2024-04-22