Termeni și Condiții

Termenii și condițiile specifice pentru site-ul autoclass.ro

1. De ce colectăm datele tale?
Folosirea datelor tale cu caracter personal ne permite să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să îți procesăm cererile mai rapid și să gestionam mai bine relația cu tine.
Iată câteva modalități în care pot fi utilizate informațiile oferite de tine:
- Pentru a ne asigura că Agentul/Reparatorul tău te poate contacta ușor
- Pentru a-ți oferi informațiile pe care le-ai solicitat
- Pentru a-ți trimite informații relevante legate de vehiculele și serviciile noastre
- Pentru a măsura performanța campaniilor noastre publicitare
- Pentru a măsura performanța serviciilor noastre de vânzări și post-vânzare
Sub rezerva consimțământului tău prealabil, am putea utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a:
- Trimite anunțuri de publicitate personalizată despre vehicule, produse și serviciile noastre
- Oferi experiențe personalizate pentru clienți
- Realiza sondaje de satisfacție a clienților
Datele pe care ni le furnizezi ne ajută să ne asigurăm că, dacă îți trimitem o comunicare, acesta este relevantă pentru tine.

2. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?
Orice informație pe care o avem în ceea ce te privește este cel mai probabil furnizată de tine. Poți avea acces în orice moment la datele colectate despre tine, respectiv:
- Informații personale (nume, adresă, email, telefon)
- Tipul cererii
- Originea cererii
- Date de achiziție (modelul mașinii, produsele și serviciile solicitate)
Datele de navigare de pe site-ul autoclass.ro

3. Cât timp vom stoca datele tale?
Mai jos sunt prezentate perioadele maxime în care vom stoca datele tale. După expirarea acestei perioade, datele tale vor fi șterse în siguranță.
- Date pentru gestionarea relației pre-contractuale cu clienții - 5 ani
- Date pentru trimiterea de informații relevante despre vehicule și servicii, măsurarea performanței campaniilor de promovare, servicii de vânzare și post-vânzare - 5 ani pentru clienți, 3 ani pentru prospecţi
- Date pentru trimiterea de anunțuri de reclamă personalizată despre vehicule, produse și servicii, precum și oferirea de experiențe personalizate clienților - 5 ani pentru clienți, 3 ani pentru prospecţi
- Date pentru efectuarea de sondaje privind satisfacția clienților - 3 ani de la încheierea sondajului

4. Cui i-am putea da acces la datele personale?
Am putea să dăm acess la unele dintre informațiile tale personale unora dintre partenerii noștri în scopul de a ne îmbunătăți serviciile. Noi ne asigurăm contractul că aceștia sunt la fel de angajați ca noi în protejarea datele și informațiilor cu caracter personal.
- Agenții și reparatorii Dacia/Renault/Nissan
- Agenții şi reperatorii noștri utilizează datele tale pentru a-ți oferi servicii mai bune. Acestea ar putea include tratarea unor solicitări speciale, oferte personalizate și informarea dumneavoastră.
- Furnizori de servicii
Furnizăm datele tale către companii care oferă servicii în numele nostru. Printre acestea sunt incluse:
- servicii de hostare website
- servicii de e-mailmarketing
- sponsorizări tombole
- concursuri & promoții
- servicii de auditare
- comenzi clienți
- service clienți
- studii și cercetări privind satisfacția clienților
Toate aceste companii au obligații stricte privind protejarea datelor tale.

Afiliații Grupului Renault România - Este posibil să împărtășim informații cu alte companii din alianţa Renault Nissan și să le transferăm unei terțe părți, în caz de fuziune sau reorganizare, cu notificarea dumneavoastră prealabilă.
Ar putea fi necesar să dezvăluim datele tale cu caracter personal autorităților publice și guvernamentale din motive de securitate națională, de aplicare a legii sau din alte motive de importanță publică. Atunci când legea ne va permite, vă vom informa înainte de un astfel de transfer.
De asemenea, putem divulga informații personale dacă determinăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii și condițiile, a investiga o fraudă sau pentru a ne proteja utilizatorii.
În cazul transferării datelor cu caracter personal in Spațiul Economic European (SEE), entităţile din Grupul Renaul Romania acordă o atenție deosebită modului în care datele sunt prelucrate, punând în aplicare clauzele modelului UE cu entitatea din SEE. În cazul în care se efectuează astfel de transferuri în SEE, puteți obține o copie a clauzelor modelului UE prin trimiterea solicitării dvs. la adresa de e-mail gdpr@autoclass.ro sau la adresa postală AUTO CLASS S.A., Satu Mare, Strada Botizului, nr. 43A.

6. Care sunt drepturile tale?
Poți accesa datele tale personale sau poți cere să fie șterse sau modificate în orice moment. De asemenea, poți solicita să primești datele tale personale într-un format standard.
Poți obiecta ca datele tale să fie procesate sau să soliciți restricționarea utilizării acestora.
Pentru a face o cerere sau o plângere, poți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor, la adresa de e-mail gdpr@autoclass.ro sau la adresa poștală AUTO CLASS S.A., Satu Mare, Strada Botizului, nr. 43A.
În cele din urmă, dacă simți necesar, ai dreptul să depui o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor.