Gama Dacia → Stații de încărcare

incarcare_spring

În prezent, 10% din mașinile vândute în Europa sunt vehicule electrice (EV), iar România urmează rapid acest trend ascendent. 

La sediul firmei noastre vă punem la dispoziție două stații de încărcare marca EV-connect. Fiecare stație AC (curent alternativ) având o putere de 22kW, fiind prevăzută cu un conector Type 2. Tot ce trebuie să faci este să ai la tine cablul de încărcare. E simplu și rapid. Consilierii noștri te vor ajuta cu informații suplimentare legate de plată, timp de încărcare și altele.

Ca orice mașină electrică, DACIA Spring se poate încărca:

  • lent, în AC (curent alternativ), intermediat de redresorul monofazic al mașinii sau
  • rapid, în DC (curent continuu), direct în baterie, prin șuntarea redresorului mașinii.

Mașina vine din fabrică cu un încărcător de priză normală, care încarcă mașina cu 2.2 kW, deci dacă doriți să o încărcați mai rapid, veți avea nevoie de un încărcător mai puternic, scăzând astfel timpul de încărcare. Standardul de încărcare al acestei mașini este Type 2 pentru AC și CCS2 pentru DC, acestea reprezentând standardele Europene în materie.

DACIA Spring Electric se poate încărca în AC monofazic cu maxim 6.6 kW și în DC cu maxim 30 kW.

Primăria Municipiului Satu Mare participă la dezvoltarea rețelei naționale de încărcare pentru mașini electrice, amplasând în municipiul Satu Mare primele cinci stații de încărcare. Mai multe detalii poți afla aici

Pe acest site poți găsi alte stații de încărcare pentru mașini electrice din județul Satu Mare.