Gama Dacia → Sandero

 sandero

O mașină de oraș plină de eleganță!

Sandero te va cuceri instantaneu cu personalitatea sa: profil dinamic, grilă frontală cromată, faruri cu design original Dacia.

3 motive să alegi un Sandero:

  • Echipat optim pentru a-ți ușura activitatea.
  • Sandero dispune de 5 locuri confortabile. Vei fi surprins de generozitatea spațiului interior și de numeroasele spații de depozitare.
  • Caroseria ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

La bordul noului Sandero, fiecare călătorie e o plăcere!
Călătorești oriunde fără griji. Practic și modular: un portbagaj spațios, completat de posibilitatea rabatării banchetei din spate în proporție de 1/3-2/3.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix
Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

protectieSandero

Sisteme de asistență la condus
Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat Dacia Sandero cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic, de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză
Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Asistență la pornirea din rampă
Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în totală siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji.

Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare
Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare.
Disponibil la anumite variante de echipare.

sanderoback

Computer de bord
Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Geamuri electrice
Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer
Sandero este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate
Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat
Îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.
Disponibil la anumite variante de echipare.

sandero3

 

Descarcă broșura aici. 

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

sanderoe

sandero2

sanderro

sandero

 

Mai multe detalii