Gama Dacia → Sandero Stepway

sanstep2

O mașină cu spirit de aventură

Elementele cromate din partea frontală, jantele cu design original, scuturile față și spate cu finisaj metalic mat, barele de pavilion în două nuanțe și garda la sol ridicată subliniază caracterul sportiv și aventuros al noului Sandero Stepway.

Sandero Stepway nu face compromisuri: toate cele cinci locuri au mărime normală. Interiorul său spațios găzduiește și o serie de spații de depozitare ingenioase.

Un spațiu modular și practic
Grație banchetei rabatabile în proporție de 1/3-2/3 (la anumite variante de echipare), Sandero Stepway se adaptează oricăror situații de transport. Portbagajul spațios este suficient pentru întreaga familie.

Protecția pasagerilor
Sandero Stepway are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Sisteme de asistență la condus
Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Sandero cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic, de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză
Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix
Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

sanstep3

Geamuri electrice
Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer
Sandero Stepway este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate
Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12V din spate.

usi

Aer condiționat
Îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

sanderostep1

stepsan2

stepsan

sandero-stepway

Mai multe detalii