Dacia Service → Programe de loialitate

cadou

 

Îți prezentăm nu doar un program de loialitate, ci și modul nostru de a le mulțumi clienților Auto Class.

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele programului, poți solicita un card de fidelitate în orice moment dorești în showroom-ul Auto Class. Trebuie doar să completezi formularul de aplicare cu datele tale și în baza formularului completat, obții GRATUIT cardul de fidelitate.

Avantaje

  • Acces la preţuri avantajoase;
  • Aflii mereu informaţii actuale despre promoţiile destinate posesorilor de card din newsletterul nostru;
  • Afli primul de ofertele și evenimentele pe care le organizăm – vei primi newsletter sau sms periodic cu informații noi;

Despre utilizarea cardului de fidelitate, condiţiile de aplicare şi termenii generali puteţi afla mai multe aici: Regulament Programul de fidelizare a Clientilor Auto Class.

Te rugăm să ne transmiți orice modificare privind datele tale personale, furnizate cu ocazia înregistrării, la adresa de e-mail: office@autoclass.ro / marketing@autoclass.ro

 

De ziua ta, sărbătorim împreună!

Auto Class îți oferă o reducere suplimentară de -10% cu ocazia zilei de naștere!

Reducerea este valabilă în ziua de naștere și două zile după data respectivă pentru posesorii autovehiculelor marca Dacia și/sau Renault. Pentru a obține reducerea, este necesar să prezentați actul de identitate drept dovadă în momentul în care vi se întocmesc ordinele de reparații sau factura pentru produsele achiziționate.

Oferta este valabilă din data de 1 mai 2020 până la viitoare notificări.