Programe și finanțări → Oferte Programul Rabla

rabla1

rabla2

rabla3

Poți contacta, pentru ofertă de preț și informații suplimentare, departamentul nostru de vânzări la numărul de telefon +40 261 768 760 sau te așteptăm personal în showroom-ul nostru de pe str. Botizului nr. 43A, Satu Mare.

Descoperă noile modele Dacia aici.

Programul Rabla începe pe 26 aprilie 2021, a anunțat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.

"Programele pe care le lansăm după aprobarea bugetului, primele cu care începem, sunt Rabla Clasic, Rabla Plus şi Rabla Electrocasnice. La Rabla Clasic am majorat bugetul de la 6.500 la 7.500, tichetul standard de sprijin este de 7.500 de lei în 2021. Am majorat, de asemenea, eco-bonusurile pentru hibrid şi pentru maşinile care au emisii scăzute de dioxid de carbon - sub 96 de grame pe kilometru. Am dublat bugetul pentru maşinile electrice, am păstrat aceleaşi condiţii, 45.000 de lei sprijin pentru maşinile full-electrice, 20.000 de lei pentru hibrid şi am introdus şi la Rabla Clasic interdicţia de a vinde maşina care a a beneficiat de acest sprijin. Am constatat că au fost câteva încercări de a exporta practic subvenţia din România, de a duce în alte ţări maşinile care au beneficiat de Rabla Clasic şi am introdus această limitare, această interdicţie care era deja existentă la Rabla Plus. (...) Interdicţia de a vinde maşina este pentru un an de zile", a menţionat Tanczos Barna, citat de Agerpres.
Pe baza bugetului alocat în acest an, prin "Rabla Plus" vor putea fi achiziţionate până la 6.600 de maşini electrice 100% şi aproximativ 5.000 de maşini hibride plug-in, conform datelor ministerului de resort.

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat... sunt acum accesibile pentru tine.

Cumpără o mașină nouă prin Dacia Avantaj și Programul Rabla

Descoperă noul Program de creditare și servicii Dacia Avantaj, prin care poți achiziționa un automobil Dacia în condiții flexibile de plată. Cere mai multe detalii de la consilierii noștri de vânzări.

Sau...

FOLOSEȘTE MAȘINA VECHE CA AVANS PENTRU UNA NOUĂ

Prin programul serviciul BuyBack oferit de Auto Class, poți folosi mașina veche ca avans pentru o mașină nouă, achitând diferența de preț dintre cele două.

Sau...

Vii în showroomul nostru să descoperi noile modele Dacia Sandero Stepway, Dacia Logan și Dacia Sandero, iar consilierii noștri te ajută să intrii în posesia noii tale mașini în cel mai scurt timp posibil.  

PRECOMANDĂ NOUA DACIA SPRING
100% ELECTRIC. EXCLUSIV PENTRU TOȚI.

  • de la 49 EUR/LUNĂ
  • de la 7.700 EUR prin Programul RABLA PLUS & CLASIC 2021

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook!

IMG-0010 - Copy

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*