Gama Dacia → Noul Sandero Stepway

dacia-sandero-stepway

Noul Dacia Sandero Stepway este disponibil în showroom-ul nostru. Viitoarea ta mașină te așteaptă să o scoți în oraș la un test drive. Programează-te acum aici.  

Noul model Dacia SANDERO STEPWAY de la 12.050 EUR

Exterior: designul evocă aventura și evadarea în natură Ușor de identificat, cu o capota specifica, cu bosaje proeminente, și ornamente cromate dispuse deasupra proiectoarelor de ceață. Denumirea modelului este vizibilă sub forma unei monograme amplasate în partea inferioară a calandrului.

O semnătură luminoasă inedită: în formă de „Y”, o nervură orizontală care accentuează impresia de lățime mai mare. Noul Sandero Stepway afișează elemente de design specifice universului modelelor crossover, printre care o gardă la sol supraînălțată (174 mm in sarcina maxima), anvelope cu diametru mai mare, bare de pavilion inscripționate și protecții atât laterale cât și la nivelul pasajelor roților. Roțile cu diametrul de 16” sunt echipate cu jante Flexwheel, jantele din aliaj fiind disponibile opțional.

Bare de pavilion modulabile: pot fi demontate și apoi reașezate transversal, fiind capabile să susțină în această configurație o sarcină utilă de 80 kg, echivalentă cu cea a barelor transversale obișnuite. Acest sistem ingenios evidențiază spiritul Dacia: isteț, practic, simplu și fiabil.

Interior: un mare salt înainte pe toate planurile La interior se remarcă tapițeria specifică, având imprimată monograma „Stepway”, precum și inserțiile de culoare portocalie, prezente atât la nivelul fețelor de portieră, cât și al planșei de bord. Ambianța generală este mai modernă, cu materiale noi si de calitate, iar gradul de confort progreseaza in mod evident datorita noului profil al scaunelor și posibilităților de ajustare a poziției la volan. Design nou pentru plansa de bord, aeratoare, scaune, usi.

Un plus de confort: spațiu mai mare la nivelul picioarelor pentru pasagerii din spate (+42mm), reglajul poziției volanului atât pe înălțime cât și în adâncime, iar opțional este disponibilă o cotieră centrală inaltă. Alte detalii de apreciat: maneta schimbătorului de viteze este mai scurtă, mai ușor de utilizat, iar sistemul de direcție asistat electric asigură o manevrare ușoară și precisă în special în cazul virajelor strânse și al parcării.

Viata la bord

Echipamente care răspund nevoilor si așteptărilor reale ale clienților, pentru confortul și siguranța lor: afisaj de bord de 3,5"(cu display alb-negru pentru o vizibilitate marita), un suport pentru smartphone si port USB pe plansa de bord, cruise control, aprindere automată a farurilor, senzor de ploaie cu pornirea automată a ștergătoarelor de parbriz (nivel de echipare E2). În funcție de versiune, sunt disponibile in serie sau opțional următoarele echipamente : volan imbracat in piele, geamuri electrice spate, un sistem nou de climatizare cu reglare automata, card mâini libere, frână de parcare electrică, cameră video marșarier, senzori acustici față și spate pentru asistența la parcare și senzor unghi mort.

Sistem MULTIMEDIA

3 oferte pentru a raspunde tuturor nevoilor: Media Control, Media Display și Media Nav

Media Control propune afisaj digital de 3,5” amplasat între cadranele de bord, pe care sunt detaliate și informațiile radio, conexiune Bluetooth si priza USB. Asezat in suportul amplasat în partea superioară a planșei de bord, smartphone-ul se poate transforma într-un sistem multimedia datorită noii aplicații gratuite Dacia Media Control. Media Control permite accesul ușor la radio, la fișierele muzicale, asigurând totodată preluarea și efectuarea apelurilor telefonice, ascultarea sau vizualizarea mesajelor, utilizarea aplicațiilor GPS și a multor alte funcții, precum recunoașterea vocală Siri sau Android. Comenzile radio sunt accesibile atât pe volan cât și pe satelitul aflat în spatele volanului. Media Display: consola centrală beneficiaza de un ecran tactil cu diagonala de 8”, așezat în poziție înaltă și ușor înclinat către șofer, oferind astfel o mai bună vizibilitate și ergonomie. Interfața intuitivă dispune de conectivitate Bluetooth și permite replicare smartphone (prin cablu) cu sistemele Android Auto și Apple CarPlay. Media Nav: sistemul multimedia dispune de navigație și de functie replicare smartphone wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Siguranta si asistenta Sigurantă activă:

Vizibilitate: sistem de aprindere automată a farurilor și, în funcție de nivelul de echipare, cu acționare automată a ștergătoarelor de parbriz. Semnatura luminoasă si farurile pentru faza scurtă beneficiază de tehnologia LED.

Sistemele de Asistență la Conducere • Sistem de franare de urgenta automat • Senzor de unghi mort • Asistență la parcare • Asistență la plecarea din rampă

Motorizari

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă noile standarde Euro 6 în vigoare, Noul Sandero Stepway îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo cu 3 cilindri, de 90 CP, de ultimă generație, este mai ecologic și se remarcă prin răspuns și elasticitate incredibile. Datorită distribuției pe lanț, poți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere. Atât de inteligent!

TCe 90 CVT

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

ECO-G 100

Noul Sandero Stepway este acum disponibil cu motorizarea Dacia cu alimentare dublă, benzină și GPL: ECO-G. Montată din fabrucă, instalația este sigură și eficientă. ECO-G oferă o alternativă mai ecologică și mai curată. Cu această soluție poți reduce costurile cu combustibilul și în același timp emisiile de CO2. Și asta nu e tot! Ușor de utilizat, dispune de 2 rezervoare de combustibil – unul pentru benzină și unul pentru GPL – care permit mărirea semnificativă a autonomiei noului Sandero Stepway. Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Culori

Sunt disponibile 7 culori, dintre care 6 metalizate.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Nu uita să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim că ai ales Auto Class.

sanderonou (4)

sanderonou (7)

sanderonou (2)

sanderonou (9)

sanderonou (11)

sanderonou (10)