Oferte → Noua Dacia Spring

430074170_781900627305041_4234143233629189825_n - Copy

Noua Dacia Spring 100% electrică este și mai atractivă cu noul său design. Conectată, versatilă și cu cea mai bună capacitate de încărcare din categoria sa, cea mai accesibilă mașină electrică de oraș se dovedește a fi plină de avantaje.

CELE MAI BUNE 3 MOTIVE PENTRU A ALEGE NOUA DACIA SPRING 100% ELECTRICĂ

 • Mai mult decât o mașină de oraș! Modelul Spring este echipat cu două motoare electrice, 5 uși și un portbagaj mare, de 308 l pentru a satisface toate cerințele tale, indiferent dacă locuiești în oraș sau la țară.
 • Dacia Spring este ușor de încărcat la domiciliu sau la stațiile publice de încărcare. Bucură-te de toate economiile care vin cu consumul redus de combustibil.
 • Profită de caracteristici avansate, cum ar fi sistemul multimedia de 10” cu conectivitate wireless, conceput pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară.

COMPACTĂ, DAR SPAȚIOASĂ

Un interior proiectat inteligent
Cu designul său modular, Spring oferă cel mai spațios portbagaj din clasa sa. De asemenea, are 32,7 l de compartimente de depozitare inteligente și la îndemână și 4 scaune de dimensiuni mari pentru toți pasagerii.

Spații de depozitare mari
Spații de depozitare cu un volum de 32,7 l, 4 locuri de dimensiuni mari

Multimedia și tehnologie
Trafic în timp real, planificarea încărcării de la distanță sau sisteme de asistență a șoferului și sisteme de siguranță: descoperă toate sistemele multimedia și conectate de la Spring

Ecran tactil Media Nav Live de 10'
De la hărți actualizate și trafic în timp real la o serie de aplicații personalizabile, descoperă toate opțiunile pe care Media Nav Live le are de oferit.

Servicii cu conectare online
Cu aplicația My Dacia poți verifica nivelul bateriei, poți programa încărcarea sau activa încălzirea sau aerul condiționat cu câteva minute înainte de a te urca în mașină.

 

NOUL SPRING ESSENTIAL ELECTRIC 45 de la 10.990€ (TVA INCLUS)*
Cu rată de la 109 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA Plus

Echipamente incluse:

 • Închidere centralizată cu telecomanda pe cheie;
 • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);
 • Geamuri electrice față;
 • Cablu de încărcare Mode 3 (AC);
 • Asistență la menținerea benzii de rulare.

CERE O OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA PLUS

DE LA 109 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)
cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

Vrei mai multe informații despre acest model? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consultant de vânzări pentru mai multe informații (detalii autoturism, condiții de finanțare, detalii Program Rabla etc.).

CERE FINANȚARE PRIN PROGRAMUL RABLA PLUS

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 aprillie 2024. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Noul Dacia Spring Essential Electric 45, în valoare maximă totală de 5.100 Euro (25.500 lei, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii de 810 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional). Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla 2024 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.
**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 aprilie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.
Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Noul Spring ESSENTIAL Electric 45, în valoare de 56 089 lei, cu 40% avans (22 658 lei), 545 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 33 431 lei valoarea totală finanțată, 12.29% DAE, durată 60 de luni, 22 823 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 683 lei, 55 979 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.
Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare / versiuni Dacia Spring adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.
Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*