Gama Dacia → Logan MCV

loganmcv1

Un break elegant și robust

Logan MCV nu duce lipsă de elemente care îi conferă eleganță și atractivitate: grilă frontală cromată, bloc de lumini cu design original, bare de pavilion și altele.
Acest model nu face compromisuri: cele 5 locuri de mărime standard înseamnă spațiu suficient atât pentru transportul persoanelor, cât și al bagajelor. Designul practic al interiorului include și numeroase spații de depozitare.

Spațiu pentru toți
Logan MCV nu face compromisuri: cele 5 locuri de mărime standard înseamnă spațiu suficient atât pentru transportul persoanelor, cât și al bagajelor. Designul practic al interiorului include și numeroase spații de depozitare.

Interior modular pentru flexibilitate maximă
Dotată cu o banchetă care se rabatează în proporție de 1/3-2/3 și un portbagaj XXL, Dacia Logan MCV oferă o configurație modulară ce se adaptează cerințelor tale, ca un adevărat partener de încredere.

mcv_inte

Geamuri electrice
Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat
Logan MCV îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate
Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer
Logan MCV este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Protecția pasagerilor
Logan MCV are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

loganmcv2

Sisteme de asistență la condus
Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Duster cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat - Limitator de viteză
Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix
Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

loganmcv

mcv3

mcv2

 

dacia-noul-logan-mcv.jpg.ximg.l_3_m.smart

 

Mai multe detalii