Înscrie-te la Newsletter

newsletter

Fii mereu la curent cu noutățile Dacia și Renault!

Abonează-te acum la Newsletter

Ce vei primi în newsletter?
Informații despre campaniile curente și oferte
Oferte speciale pentru abonații la newsletter
Concursuri, ghiduri și articole cu sfaturi utile despre întreținerea mașinilor.

Prin abonarea la Newsletter-ul Auto Class, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca Auto Class SA să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Auto Class SA și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@autoclass.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.

Folosim Mailchimp pentru email marketing. Prin trimiterea formularului declari că ești de acord ca datele tale să fie procesate prin intermediul acestei platforme. Află mai multe despre Politica de confidențialitate Mailchimp.

Urmărește-ne pe: Facebook, Instagram

Pentru a te abona, completează câmpul de mai jos: