Gama Dacia

 leasingbox

Atașamentul românilor pentru marca lor națională a fost reconfirmat în 2018, an în care Dacia a realizat cea mai bună performanță comercială din ultimul deceniu.

Cu o gamă produs completă și cu o ofertă de servicii adaptate, Dacia a găsit astfel mijloacele pentru a seduce un public tot mai sensibil la atuurile mărcii naționale.
Nu mai puțin de 54.593 de clienți români au optat pentru un vehicul din gama constructorului de la Mioveni (cu 26,2% mai mulți față de anul precedent).

Promisiunea Dacia
Dacia, cea mai bună achiziție la cel mai bun preț.
Pe lângă prețurile fără concurență, Dacia garantează și costuri de exploatare competitive, datorită programelor optime de întreținere și motoarelor fiabile și economice.
Autovehiculele Dacia includ doar funcțiile esențiale, pentru ca fiecare client să-și poată personaliza mașina conform preferințelor sale.

Spațiu interior generos
Autovehiculele Dacia oferă un interior amplu și confortabil la un preț imbatabil.
Practic și modular, habitaclul oferă spațiu pentru 2 până la 7 persoane, în funcție de model și configurare, și garantează dimensiuni excepționale ale portbagajului, pentru a transporta cu ușurință bagaje sau obiecte voluminoase.

Fiabilitate în orice situație
Dacia, marcă a Grupului Renault, construiește autovehicule robuste și fiabile pe baza unor soluții tehnice cu eficiență dovedită.
Indiferent de condițiile de drum sau de vreme, nivelul de anduranță este excepțional. De aceea, Dacia oferă o garanție de trei ani sau de 100.000 km.

Tu ce părere ai?
Vino în showroom-ul Auto Class. Echipa noastră de vânzare și post-vânzare îți stau la dispoziție cu sfaturi și răspunsuri la întrebări.

Descoperă gama Dacia!

pics

pics1

 

Pe locuri, fiți gata, start!
Ai cumva un artist care se ascunde acasă și caută provocări noi? Îl puteți lăsa să își etaleze talentul pe modelele Dacia! Așteptăm creațiile copiilor Dvs pe pagina noastră de Facebook. Spor!

schita

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*