Gama Dacia

Descoperă gama Dacia!

 

Duster

Duster_GM

 

Logan

 Logan_GM

Spring

 Spring_GM

Sandero

Sandero_GM

Sandero Stepway

Step_GM

 

SPIRITUL DACIA
GÂNDEȘTE DIFERIT
Dacia se remarcă prin spiritul său neconvențional în lumea automobilului. Secretul stă în abordarea noastră pragmatică. Într-o lume tot mai complexă ne axăm pe esențial: realizarea de vehicule noi, accesibile pentru cât mai multe persoane.

ELEMENTELE ESENȚIALE
CEA MAI BUNĂ MAȘINĂ ESTE CEA CARE CORESPUNDE CERINȚELOR TALE
Începem cu ce contează pentru tine: să ai o mașină pe termen lung, pe care să te poți baza întotdeauna. Modelele Dacia sunt spațioase, robuste și practice. Sunt echipate cu tehnologii testate și fiabile. Pe scurt, răspund tuturor cerințelor tale și au un aspect plăcut.
Dacia este adepta lucrurilor clare și simple, pentru ca tu să poți alege modelul preferat și să te poți bucura fără griji de acesta.

LA CEL MAI BUN PREȚ
VEHICULE ȘI SERVICII ACCESIBILE
Obiectivul Dacia este să-ți ofere cel mai bun preț. Spre deosebire de alți concurenți din domeniu, Dacia ține cont de preț încă de la început. De la design, la fabricația și vânzarea vehiculului, depunem toate eforturile pentru a optimiza costul în fiecare etapă parcursă, pentru ca tu să plătești numai pentru ce ai nevoie. Dacia nu înseamnă să trebuiască să te gândești numai la preț atunci când cumperi un vehicul nou.

 

 IMG-0046 - Copy

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*