Evaluare auto online

tradein

Vrei să știi cât valorează mașina ta personală, după toate drumurile și călătoriile pe care le-ați parcus împreună? Poți să afli acum fără nici un cost suplimentar! 

Completează formularul nostru de evaluare online iar consilierii noștri vor evalua și calcula valoarea mașinii tale, folosindu-se de informațiile și pozele pe care ni le furnizezi. Evaluarea se face ținând cont de prețul curent al mașinii pe piață comparând marca, modelul, motorul, anul, numărul de kilometri, tipul, transmisia și dotările mașinii cu alte mașini similare de vânzare pe internet. Raportul de evaluare și prețul oferit de către Auto Class reprezintă un instrument orientativ care nu garantează suma pe care o poți obține prin vânzarea mașinii. Prețul final se va stabili după o vizită la sediul nostru.

Ai mașină care are sub 150.000 km parcurși și nu e mai veche de 9 ani? Dacă intenționezi să îți vinzi mașina, vino la sediul nostru din Satu Mare, str. Botizului nr. 43/A iar consultanții noștri îți vor oferi o evaluare corectă. (Pentru evaluarea autoturismului tău, te rugăm să ai cu tine certificatul de înmatriculare, cartea de identitate a autoturismului și cartea service.)

După ce ai aflat care este valoarea mașinii tale, poți să o transformi într-un autoturism nou, pentru că poți să o folosești ca avans pentru achiziția unui model nou marca Dacia sau Renault, dar și pentru achiziția unui model rulat, din gama disponibilă la sediul nostru, Renault Selection. Aici poți afla mai multe despre Serviciul Buy Back oferit de Auto Class. 

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina veche, te așteptăm la sediul nostru. Avantajele vânzării unui autoturism către Auto Class sunt: siguranța și rapiditatea tranzacției, respectiv profesionalismul cu care este tratat clientul.

Completează formularul de mai jos și vei primi prin e-mail o evaluare auto, GRATUITĂ! 

Sau obține o estimare a valorii vehiculului tău în mai puțin de 3 minute pe pagina DACIA!

  • Serviciul Trade In Dacia îți permite să evaluezi gratuit valoarea de achiziție a autovehicului tău, indiferent de marcă sau model;
  • Estimarea prețului de achiziție a vehicului rulat ține cont de ultimele informații de pe piață în timp real;
  • În cazul în care estimarea corespunde așteptărilor tale, te invităm la sediul nostru pentru o evaluare a autovehicului și finalizarea achiziției.

Cum să faci poze bune la mașina ta? Iată câteva sugestii:
1. În primul rând, spală mașina (interior/exterior, curăță bine tapițeria);
2. Găsește un loc frumos în care să faci pozele. Fotografiază mașina astfel încât să fie mereu în prim plan. Chiar dacă faci pozele într-o parcare auto foarte aglomerată, este necesar să elimini, pe cât posibil, toate elementele care nu au legătură cu mașina ta.
3. Folosește-te de lumină ca să ai rezultate bune. Dacă faci pozele dimineața devreme sau la apus, mașina ta o să se vadă mult mai bine.
4. Fă poze mașinii de la înălțimea ei (de la nivelul farurilor e cel mai bine).
5. Ai grijă să încadrezi toată mașina și fă-i poze din toate părțile. Adică nu doar din față, spate, lateral stânga, lateral dreapta, ci și din cele patru colțuri. Nu folosi niciodată zoom-ul atunci când pozezi cu telefonul mobil. În loc să stai într-un loc și să folosești zoom-ul, mișcă-te în jurul mașinii tale până când găsești cele mai bune unghiuri posibile. Doar o mică deplasare poate modifica impactul vizual al liniilor mașinii.
6. Scoate calitățile mașinii în evidență. Fie că este vorba de scaunele de piele, o instalație de climatizare modernă sau o caroserie impecabilă, asigură-te că aceste lucruri sunt evidențiate.
7. Nu ascunde problemele mașinii. Este important să te asiguri că pozele pe care le faci mașinii nu ascund defectele acesteia și că întreaga galerie foto prezintă mașina ta într-un mod obiectiv.
8. Nu-ți face selfie cu mașina. Evaluăm mașina, nu pe tine.

Disclaimer

Acesta este un serviciu gratuit și poate fi folosit pentru estimarea prețului de vânzare a mașinilor înmatriculate în România. Raportul de evaluare și prețul comunicat reprezintă un instrument orientativ care nu garantează suma pe care o poți obține prin vânzarea mașinii tale.  Nu evaluăm următoarele anunțuri:

  • autoturisme care nu sunt înmatriculate în România,
  • mașini care se află în reprezentanțe auto din țară sau străinatate.

Completeaza formularul de aici, iar consilierii Auto Class Vehicule Rulate îți vor trimite o ofertă de pre-evaluare pentru mașina ta în maxim 48 de ore de la primirea informațiilor solicitate.

Program de lucru

Birou VÂNZĂRI
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00 (Dep. Vânzări și ITP)

 

 

Date despre masină
Marcă:
*
Model:
*
Caroserie:
*
Anul fabricației:
*
Anul primei înmatriculări:
*
Rulaj (Km parcurși):
*
Capacitate motor:
*
Putere motor:
*
Transmisie:
*
Cutie de viteză:
*
Combustibil:
*
Dotări
Unic proprietar
Geamuri electrice fata
Geamuri electrice spate
Oglinzi electrice si incalzite
Computer de bord
Senzori parcare
Senzori ploaie
Vopsea metalizata
Tapiterie mixta
Tapiterie textila
Tapiterie piele
A/C manual
Climatronic
Senzori lumina
Aibag sofer + pasager
Aibag cortina
Torpodeu refrigerat
Xenon
Jante aliaj
Inchidere centralizata
Radio/CD
Navigatie
Cotiera
Fotografii
Date de contact
Nume prenume:
*
Telefon:
*
Email:
Localitate:
*
Județ:
*