Evaluare auto online

Vrei să știi cât valorează mașina ta personală, după toate drumurile și călătoriile pe care le-ați parcus împreună? Poți să afli acum fără nici un cost suplimentar! 

Completează formularul nostru de evaluare online iar consilierii noștri evaluează și calculează valoarea mașinii tale, folosindu-se de informațiile și pozele pe care ni le furnizezi. Raportul de evaluare și prețul oferit de către Auto Class reprezintă un instrument orientativ care nu garantează suma pe care o poți obține prin vânzarea mașinii. Prețul final se va stabili după o vizită la sediul nostru.

Ai mașină care are sub 150.000 km parcurși și nu e mai veche de 9 ani? Dacă intenționezi să îți vinzi mașina, vino la sediul nostru din Satu Mare, str. Botizului nr. 43/A iar consultanții noștri îți vor oferi o evaluare corectă. (Pentru evaluarea autoturismului tău, te rugăm să ai cu tine certificatul de înmatriculare, cartea de identitate a autoturismului și cartea service.)

După ce ai aflat care este valoarea mașinii tale, poți să o transformi într-un autoturism nou, pentru că poți să o folosești ca avans pentru achiziția unui model nou (Dacia/Renault), dar și pentru achiziția unui model rulat, din gama disponibilă la sediul nostru, Renault Selection. Aici poți afla mai multe despre Serviciul Buy Back oferit de Auto Class. 

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina* veche, te așteptăm la sediul nostru. Avantajele vânzării unui autoturism către Auto Class sunt: siguranța și rapiditatea tranzacției, respectiv profesionalismul cu care este tratat clientul.

*Auto Class poate achiziționa doar autoturisme înmatriculate în România.

Completează formularul de mai jos și vei primi prin e-mail o evaluare auto, GRATUITĂ!

Sau obține o estimare a valorii vehiculului tău în mai puțin de 3 minute pe pagina DACIA!

  • Serviciul Trade In Dacia îți permite să evaluezi gratuit valoarea de achiziție a autovehicului tău, indiferent de marcă sau model;
  • Estimarea prețului de achiziție a vehicului rulat ține cont de ultimele informații de pe piață în timp real;
  • În cazul în care estimarea corespunde așteptărilor tale, te invităm la sediul nostru pentru o evaluare a autovehicului și finalizarea achiziției.

Accesează linkul pentru evaluare directă. 

CARculatorD

Date despre masină
Marcă:
*
Model:
*
Caroserie:
*
Anul fabricației:
*
Anul primei înmatriculări:
*
Rulaj (Km parcurși):
*
Capacitate motor:
*
Putere motor:
*
Transmisie:
*
Cutie de viteză:
*
Combustibil:
*
Dotări
Unic proprietar
Geamuri electrice fata
Geamuri electrice spate
Oglinzi electrice si incalzite
Computer de bord
Senzori parcare
Senzori ploaie
Vopsea metalizata
Tapiterie mixta
Tapiterie textila
Tapiterie piele
A/C manual
Climatronic
Senzori lumina
Aibag sofer + pasager
Aibag cortina
Torpodeu refrigerat
Xenon
Jante aliaj
Inchidere centralizata
Radio/CD
Navigatie
Cotiera
Fotografii
Date de contact
Nume prenume:
*
Telefon:
*
Email:
Localitate:
*
Județ:
*