Evaluare auto online

Obține gratuit evaluarea mașinii tale!

Vrei să știi cât valorează mașina ta, după toate drumurile și călătoriile pe care le-ați parcus împreună? Poți să afli acum de la Auto Class, fără nici un cost suplimentar! 

Ai mașină care are sub 150.000 km parcurși și nu e mai veche de 9 ani? Completează formularul nostru iar consilierii noștri evaluează și calculează valoarea mașinii tale, folosindu-se de informațiile pe care ni le furnizezi. Raportul de evaluare și prețul oferit de către Auto Class reprezintă un instrument orientativ care nu garantează suma pe care o poți obține prin vânzarea mașinii. Prețul final se va stabili după o vizită la sediul nostru.

După ce ai aflat care este valoarea mașinii tale, poți să o transformi într-un autoturism nou, pentru că poți să o folosești ca avans pentru achiziția unui model nou (Dacia/Renault), dar și pentru achiziția unui model rulat, din gama disponibilă la sediul nostru. Aici poți afla mai multe despre Serviciul Buy Back oferit de Auto Class. 

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina* veche, te așteptăm la sediul nostru din Satu Mare, Str. Botizului nr. 43A. Avantajele vânzării unui autoturism către Auto Class sunt: siguranța și rapiditatea tranzacției, respectiv profesionalismul cu care este tratat clientul.

*Auto Class poate achiziționa doar autoturisme înmatriculate în România.

Date despre masină
Marcă:
*
Model:
*
Caroserie:
*
Anul fabricației:
*
Anul primei înmatriculări:
*
Rulaj (Km parcurși):
*
Capacitate motor:
*
Putere motor:
*
Transmisie:
*
Cutie de viteză:
*
Combustibil:
*
Dotări
Unic proprietar
Geamuri electrice fata
Geamuri electrice spate
Oglinzi electrice si incalzite
Computer de bord
Senzori parcare
Senzori ploaie
Vopsea metalizata
Tapiterie mixta
Tapiterie textila
Tapiterie piele
A/C manual
Climatronic
Senzori lumina
Aibag sofer + pasager
Aibag cortina
Torpodeu refrigerat
Xenon
Jante aliaj
Inchidere centralizata
Radio/CD
Navigatie
Cotiera
Fotografii
Date de contact
Nume prenume:
*
Telefon:
*
Email:
Localitate:
*
Județ:
*