Gama Dacia → Duster

duster1

Dacia Duster de la 13.900 EUR 

Un SUV creat pentru aventură și totuși confortabil pe orice tip de teren

Dacia Duster beneficiază de un design inedit, ce îi scoate în evidență caracterul îndrăzneț. Fie pe șosea, fie pe teren, ești mereu în aventură! Atât în varianta cu tracțiune simplă, cât și în cea cu tracțiune integrală, liniile moderne și robuste ale Daciei Duster subliniază caracterul său aventurier.

Un spațiu interior amplu și confortabil
Grație spațiului interior generos și multiplelor spații de depozitare, călătoriile tale cu Dacia Duster vor fi deosebit de plăcute pe orice fel de teren.

Mai mult spațiu de depozitare. Mai mult confort.
Confortul la volan este esențial. La bordul Daciei Duster, poți regla scaunul și volanul, iar toate obiectele necesare sunt la îndemână, grație compartimentului glisant situat sub scaunul pasagerului.

Siguranță în orice situație
Sistemele de siguranță active și pasive ale Daciei Duster îți garantează călătorii fără griji.

Protecția pasagerilor
Dacia Duster are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Pilot automat - Limitator de viteză
Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.

dusterro

Sisteme de asistență la condus și detector de unghi mort
Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Duster cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii). Detectorul de unghi mort al noului Duster (la anumite variante de echipare) detectează prezența unui autovehicul în unghiul mort și te atenționează.

Airbaguri și scaune cu Isofix
Noul Duster este echipat cu 6 airbaguri: 2 airbaguri frontale, 2 airbaguri laterale la nivelul umerilor și 2 airbaguri de tip cortină. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

dusterino

Cardul „Mâini libere”
Funcția „Lumini de întâmpinare” te ajută să-ți găsești cu ușurință mașina prin aprinderea automată a farurilor, iar descuierea portierelor și pornirea motorului nu necesită introducerea unei chei în contact!
Disponibil la anumite variante de echipare.

Geamuri electrice
Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

usi

Aer condiționat automat
Sistemul de aer condiționat automat îți asigură în permanență o ambianță ideală la bordul Daciei Duster.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Reglaje pentru locul șoferului
Pentru mai mult confort, poți regla suportul lombar în înălțime, precum și înălțimea sau adâncimea volanului.
Disponibil la anumite variante de echipare.

scaune

Descarcă broșura aici. 

Vrei să vezi acest model?

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

duster6

duster2

duster3

duster-dacia

 

Mai multe detalii