Programul Rabla → Duster Expression Eco G 100

rabla_duster_expression

DUSTER EXPRESSION ECO-G 100 de la 13.690 EUR* (TVA INCLUS)
Prin Programul RABLA 2023** și Dacia Finance

Echipamente incluse:

 • Aer condiționat cu reglare manuală;
 • Proiectoare de ceață;
 • Cruise control;
 • Media Display;
 • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante;
 • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului.

149 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)
cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

duster_expression

DE CE SĂ ÎȚI CUMPERI O MAȘINĂ CU GPL, MONTAT DIRECT DIN FABRICĂ?

 • Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;
 • Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;
 • Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;
 • Garanția vehiculului rămâne neschimbată;
 • Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.
Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Dacia Duster Expression ECO-G 100 în valoare maximă totală de 2900 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 360 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla in Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.
**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 martie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.
Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Expression ECO-G 100, în valoare de 73 735 lei, cu 24.7% avans (18 212 lei), 900 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 55 522 lei valoarea totală finanțată, 11.13% DAE, durata 60 de luni, 34 479 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 846 lei, 88 953 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.
Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.
Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.
***Omologat WLTP, în ciclu combinat.
Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.
Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

CERE O OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA 2023

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*