Gama Dacia → Dokker

dokker2

Un autovehicul pentru activități de familie în timpul liber, dinamic și robust

Liniile sale armonioase și solide îi conferă un aspect îndrăzneț și elegant. Dokker este un autovehicul recreațional adaptabil, cu un spațiu interior record.
Dispune de numeroase compartimente de depozitare și oferă suficient spațiu pentru 5 persoane. Accesul la locurile din spate și la portbagaj este asigurat de două portiere glisante cu sticlă.

Spațiul interior amplu
Spațios și multivalent, Dokker este potrivit pentru întreaga familie.

Confort termic
Pentru confort în orice călătorie, sistemul de climatizare distribuie căldura sau aerul rece în mod uniform și eficient.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Geamuri electrice
Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate
Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Asistență la pornirea din rampă
Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Media Nav Evolution
Sistemul Media Nav Evolution oferă numeroase funcții utile. Include un ecran de 7 inchi (18 cm) și funcții precum navigație GPS, telefonie, radio și media. Android Auto™ și Apple Carplay™* sunt acum disponibile prin conectarea telefonului prin USB: poți dicta mesaje sau efectua apeluri și poți asculta muzică folosind comenzile de pe ecranul tactil de la bord.
Disponibil la anumite variante de echipare.
* Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Dacia Plug&Radio
Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.
Disponibil la anumite variante de echipare.

dokker1

Spațiu modular
Grație banchetei rabatabile, poți configura spațiul interior astfel încât să obții 2 sau 5 locuri. Portbagajul spațios îți oferă posibilitatea să transporți tot ce dorești.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Spațios și practic
Dokker dispune de numeroase compartimente de depozitare și oferă suficient spațiu pentru 5 persoane. Accesul la locurile din spate și la portbagaj este asigurat de două portiere glisante cu sticlă.

Sisteme de asistență la condus
Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noua Dacia Dokker cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Dezactivarea airbagului frontal pentru pasager și scaunele cu sistem Isofix
Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

Pilot automat - Limitator de viteză
Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.
Disponibil la anumite variante de echipare.

 

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

dokker4

dokker3

dokker5

rangepage-dokker

 

Mai multe detalii