Despre noi

Cu o experiență de peste 20 ani, echipa Auto Class vă stă la dispoziție în Satu Mare, str. Botizului nr. 43A. Dacă sunteți în căutarea unei mașini noi marca Dacia, sau doriți să cumpărați o mașină rulată, vă așteptăm cu drag la sediul nostru. 

Totodată oferim și soluții complete pentru menținerea în stare perfectă de funcționare a autovehiculelor Dvs. 

Vânzări mașini noi 
Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți varianta de Dacia care vi se potrivește cel mai bine!
Vânzări auto rulate – Renault Selection
Vă oferim spre vânzare mașini rulate, atent selecționate și verificate de specialiștii noștri, făcând astfel o achiziție sigură.
Buy-back
Serviciul nostru de buy-back vă oferă posibilitatea de a renunța la mașina veche și de a achiziționa o mașină nouă sau una rulată. Oferim opțiunea evaluării mașinii Dvs. 
Finanțare
Consiliere amănunțită în demersul achiziționării unui autoturism, găsind cea mai bună modalitate de finanțare, conform bugetului propus. 
Test Drive
Vă puteți înscrie la un test drive cu modelele ce fac parte din oferta noastră de mașini. 
ITP
Pentru a avea siguranța că mașina Dvs. funcționează în parametri normali, service-ul nostru vă stă la dispoziție cu o stație ITP de ultimă generație.
Depozit de piese de schimb
Puteți achiziționa piese de origine și accesorii marca Dacia și Renault respectiv produse Motrio pentru mașina Dvs. 
Atelier de mecanică
Cu o vastă experiență pe piața auto, atelierul nostru de mecanică are un număr mare de clienți care ne aleg pentru reparațiile mecanice, diagnoză auto și reparații electrice, revizii și întreținere.
Atelier de tinichigerie
Reparațiile la structura metalică și de rezistență a autovehiculelor se realizează într-un spațiu adecvat și cu o dotare corespunzătoare de către angajați cu vechime de peste 15 ani în domeniu. 
Atelier de vopsitorie
În cadrul atelierului de vopsitorie se pot executa operații de întreținere, vopsire parțială sau totală.

Doriţi informaţii suplimentare?
Suntem încântaţi să vă răspundem la întrebările pe care le mai aveţi. Vă rugăm să ne contactaţi telefonic +40 261 768 710 sau la adresa: office@autoclass.ro

Ne găsiți și pe FacebookInstagramLinkedIn

Ilie_Cretiu

Ilie CREȚIU