Gama Dacia → Dacia Spring Electric

springNOU - Copy

PRIMUL VEHICUL ELECTRIC ACCESIBIL!

NOUA DACIA SPRING
Revoluție electrică
de la 22.100 EUR

AUTOTURISM DE ORAȘ 100% ELECTRIC
Dacia Spring se remarcă printr-un stil dinamic și o motorizare 100% electrică. Acest vehicul dispune de toate calitățile specifice mărcii Dacia pentru un plus de fiabilitate în utilizarea zilnică.

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

MOBILITATE ELECTRICĂ FĂRĂ GRIJI
O baterie cu autonomie peste așteptări
Dacia Spring dispune de o autonomie de până la 230 km în ciclu WLTP mixt* și de până la 305 km în ciclu WLTP urban. Complet încărcată, bateria sa compactă (27,4 kWh) asigură autonomia necesară pentru deplasări în oraș pe parcursul întregii săptămâni!
* Ciclul WLTP mixt include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.
Poți încărca oriunde, oricând

Ia o binemeritată pauză în timp ce îți încarci Noua Dacia Spring.
Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în mai puțin de o oră la o stație de încărcare rapidă.
La domiciliu, nu ai nevoie decât de o priză standard! Dacă vrei să încarci mai rapid, îți poți instala un Wallbox și încarci complet bateria în mai puțin de 5 ore.

EXPERIENȚA LA BORD

PRACTIC ÎN UTILIZAREA ZILNICĂ
SPAȚIU INTERIOR
Încăpător pentru 4 adulți
Călătorește în condiții de confort, singur sau împreună cu 2 sau 3 pasageri la bordul modelului Dacia Spring!

Volum portbagaj 290 l*
Dacia Spring oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, având un portbagaj spațios și o banchetă spate rabatabilă.
* 270 dm3 VDA.

Spații de depozitare de 23,1 l
Dacia Spring îmbină spațiul și modularitatea cu o gamă de soluții de depozitare inteligente care îți permit să ai totul la îndemână.

spring7

MULTIMEDIA

Media Nav*
Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, multimedia. Găsești toate funcțiile de care ai nevoie pe ecranul cu diagonala de 7″. Dacă vrei să asculți muzica preferată, conectează-ți smartphone-ul prin Bluetooth® sau la porturile USB. Când ai nevoie să încarci bateria mașinii, folosește navigația pentru a merge la cea mai apropiată stație de încărcare.
*Compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Redare interfață telefon pe ecranul multimedia
Utilizează aplicațiile preferate, fără să-ți abați privirea de la drum! Cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, ecranul smartphone-ului este afișat cu ușurință pe ecranul tactil de 7″.

TEHNOLOGIE

Mod Eco
În modul ECO poți maximiza autonomia prin optimizarea automată a unora dintre funcțiile vehiculului.

Frânare cu recuperarea energiei
Sporește autonomia în timpul deplasării! Frânarea cu recuperarea energiei încarcă bateria cu energia recuperată în timpul frânărilor și decelerărilor. Astfel poți merge mai mult până la următoarea încărcare!

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Programează-te la un drive test!

Nu uita să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim că ai ales Auto Class.

spring2

D_Spring1 (2)

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*