Gama Dacia → Dacia Spring Electric

spring2_1

DACIA SPRING ELECTRIC

de la
20.800 € cu TVA

Cea mai accesibilă mașină electrică

Noua Dacia Spring Electric este un autoturism ideal pentru oraș datorită dimensiunii sale reduse. Este 100% electric, spațios la interior și foarte agil. Vei aprecia ușurința cu care te strecori prin aglomerația urbană și cu care găsești un loc de parcare. Toate acestea cu economii semnificative și cu grijă pentru mediu.

Bateria sa compactă de 26,8 kWh asigură o autonomie de până la 230 km în ciclu WLTP mixt și de până la 314 km în ciclu WLTP urban, fiind perfectă pentru o soluție practică pentru activitățile de zi cu zi.

Experimentează viitorul mobilității urbane cu Dacia Spring și descoperă toate avantajele tehnologiei electrice.

UN NOU LOOK

Dacia Spring Electric are o gardă la sol înălțată și o caroserie modernă, robustă și compactă. Designul este unul inovator, cu multe elemente care scot în evidență un crossover perfect pentru oraș: noua semnătură luminoasă Dacia, barele de pavilion, liniile armonioase sau jantele Doria de 14″, interior modular. Toate acestea sunt completate de tehnologiile de ultimă generație de care beneficiază modelul Spring.

DACIA SPRING EXTREME - un aspect mai aventuros și mai îndrăzneț
Bucură-te de un plus de aventură cu noua variantă Extreme.

Dacia Spring Extreme vine cu un motor electric mai puternic, de 48 kW, aducând un plus de peste 20 CP în raport cu motorul versiunii anterioare. Accelerația îmbunătățită asigură reprize mai energice și un condus confortabil atât în oraș, cât și în mediul rural.

O mașină practică și fiabilă pentru activitățile de zi cu zi

incarcare

Maximizează autonomia

Activează modul ECO și bucură-te de o autonomie îmbunătățită! Acest mod reduce cu până la 9% consumul de energie al noului model Spring prin optimizarea automată a unora dintre funcțiile vehiculului.

interior_spring

Ecran multimedia și Media Nav

Toate funcțiile de care ai nevoie sunt disponibile prin Media Nav, pe un ecran cu diagonala de 7″ - telefon, radio, navigație GPS sau multimedia. Conectează-ți telefonul prin Bluetooth® sau la porturile USB și pornește la drum fără griji!

spring_mers

Recuperează energie din mers

Crește autonomia în timp ce conduci! Bateria se poate încărca singurp prin recuperarea energiei generate în timpul frânărilor și decelerărilor, pentru ca tu să poți parcurge distanțe mai mari fără să reîncarci bateria!

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

MOBILITATE ELECTRICĂ FĂRĂ GRIJI
O baterie cu autonomie peste așteptări
Dacia Spring dispune de o autonomie de până la 230 km în ciclu WLTP mixt* și de până la 305 km în ciclu WLTP urban. Complet încărcată, bateria sa compactă (27,4 kWh) asigură autonomia necesară pentru deplasări în oraș pe parcursul întregii săptămâni!
* Ciclul WLTP mixt include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.
Poți încărca oriunde, oricând

Ia o binemeritată pauză în timp ce îți încarci Noua Dacia Spring.
Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în mai puțin de o oră la o stație de încărcare rapidă.
La domiciliu, nu ai nevoie decât de o priză standard! Dacă vrei să încarci mai rapid, îți poți instala un Wallbox și încarci complet bateria în mai puțin de 5 ore.

EXPERIENȚA LA BORD

PRACTIC ÎN UTILIZAREA ZILNICĂ
SPAȚIU INTERIOR
Încăpător pentru 4 adulți
Călătorește în condiții de confort, singur sau împreună cu 2 sau 3 pasageri la bordul modelului Dacia Spring!

Volum portbagaj 290 l*
Dacia Spring oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, având un portbagaj spațios și o banchetă spate rabatabilă.
* 270 dm3 VDA.

Spații de depozitare de 23,1 l
Dacia Spring îmbină spațiul și modularitatea cu o gamă de soluții de depozitare inteligente care îți permit să ai totul la îndemână.

MULTIMEDIA

Media Nav*
Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, multimedia. Găsești toate funcțiile de care ai nevoie pe ecranul cu diagonala de 7″. Dacă vrei să asculți muzica preferată, conectează-ți smartphone-ul prin Bluetooth® sau la porturile USB. Când ai nevoie să încarci bateria mașinii, folosește navigația pentru a merge la cea mai apropiată stație de încărcare.
*Compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Redare interfață telefon pe ecranul multimedia
Utilizează aplicațiile preferate, fără să-ți abați privirea de la drum! Cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, ecranul smartphone-ului este afișat cu ușurință pe ecranul tactil de 7″.

TEHNOLOGIE

Mod Eco
În modul ECO poți maximiza autonomia prin optimizarea automată a unora dintre funcțiile vehiculului.

Frânare cu recuperarea energiei
Sporește autonomia în timpul deplasării! Frânarea cu recuperarea energiei încarcă bateria cu energia recuperată în timpul frânărilor și decelerărilor. Astfel poți merge mai mult până la următoarea încărcare!

Vă așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă aveți întrebări legate de ofertele actuale, nu ezitați să ne contactați: +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Program de lucru de luni până vineri între orele 08:00 - 17:00, sâmbătă 9:00 - 13:00.

Programează-te la un drive test!

Nu uita să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim că ai ales Auto Class.

spring_sus

spring1

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*