Gama Dacia → Dacia Sandero

 dacia_sandero

NOUL SANDERO de la 14.100 Euro

AUTOMOBILUL DE ORAȘ MODERN ȘI ROBUST

Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de sigla mărcii în formă de Y și de farurile cu LED, noul Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare la clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute.

VERSIUNI ȘI PREȚURI
O EXPERIENȚĂ LA BORD PRIETENOASĂ ȘI CONFORTABILĂ

CONFORT ȘI UTILITATE
Bucură-te de o călătorie foarte confortabilă
Ești pregătit să pleci la drum? Bucură-te de o pornire fără efort, cu ajutorul cardului hands-free. Urcă la bord și descoperă echipamentele moderne, proiectate cu grijă, pentru a maximiza confortul: direcție servoasistată electric, reglaje scaun șofer și volan, planșă de bord cu design nou, care permite centralizarea tuturor comenzilor principale ale Noului Sandero. Totul se află la îndemână!
Sistemul de aer condiționat automat permite setarea temperaturii, pentru a beneficia de confort termic optim pe durata călătoriei. Farurile cu LED ale Noului Sandero se aprind automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

SISTEMELE DE ASISTENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ
Toate sunt pregătite pentru a te ajuta!
Sistemele de asistență pentru șofer te ajută pe durata călătoriei, te protejează și îți fac fiecare drum mai plăcut:

  • Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
  • E-call (apel de urgență automat)
  • Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
  • Detector de unghi mort
  • Asistență la pornirea din rampă
  • Frână de parcare electronică
  • Cruise Control - limitator de viteză
  • Servodirecție asistată electric

MULTIMEDIA
Tehnologie modernă
Cu noul sistem Media Control și conexiune pentru telefon Bluetooth® integrată, puteți controla sistemul audio de la volan și accesa cu ușurință sistemul de navigație preferat, instalat pe telefon. Pentru un plus de comoditate puteți, de asemenea, conecta și afișa interfața radioului de pe ecranul telefonului, cu ajutorul aplicației Dacia Media Control.

MOTORIZĂRI EFICIENTE
O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

TCe 100 ECO-G
ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!
Noul Sandero este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Integrată în timpul fabricației vehiculului, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de combustibil și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.
Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Sandero îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90
Foarte funcțional
Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT
Confortul deplasării
Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65
Economii
Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Sandero. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

EȘTI PREGĂTIT SĂ PLECI LA DRUM CU NOUL SANDERO?

Vă așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă aveți întrebări legate de ofertele actuale, nu ezitați să ne contactați:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Program de lucru de luni până vineri între orele 08:00 - 17:00, sâmbătă 9:00 - 13:00.

Tip persoană: *
Nume:*
*
Prenume:*
Numele companie:*
CUI:*
Email: *
Număr de telefon:*
Interval orar preferat pentru contactare*
Dimineata (09:00-13:00)
Dupa amiaza(14:00-16:30)
Vehicul nou*
Duster
Logan
Sandero
Sandero Stepway
Spring
Vehicul rulat
Trimite-ne un mesaj:
*
Sunt interesat să primesc o ofertă personalizată / test drive / Programul Rabla
Informații legate și consimțământ*
Am citit și sunt de acord cu Temenii și Codițiile de utilizare a site-ului