Gama Dacia → Dacia Sandero Stepway

sanderostepwayNOU - Copy

Noul model Dacia SANDERO STEPWAY de la 14.400 EUR

Dacia LoganSandero si Sandero Stepway au câștigat titlul „Mașina Anului 2021 în România”, acordat de juriul Asociației Presei Auto din România (APAR). 14 dintre cei 22 de membri ai juriului au plasat Dacia pe primul loc, cu un total de 256 de puncte. „Dacia devine cea mai titrată marcă din istoria competiției, cu al cincilea titlu obținut, după ce s-a impus cu Sandero în 2009, Duster (2011 și 2018) și Logan în 2013. Organizatoarea evenimentului „Mașina Anului în România”, ajunsă la ediția a 22-a, este Asociația Presei Auto din România (APAR). Testele finale au avut loc pe data de 9 decembrie, la Academia Titi Aur.” (autopro.ro)

CROSSOVERUL ROBUST ȘI VERSATIL
Profil impresionant, linii orizontale fluide, o nouă semnătură luminoasă LED în fomră de Y și gardă la sol înălțată... Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet revizuit, afișând un stil de veritabil crossover. Bucură-te de un interior funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.

Exterior: designul evocă aventura și evadarea în natură Ușor de identificat, cu o capota specifica, cu bosaje proeminente, și ornamente cromate dispuse deasupra proiectoarelor de ceață. Denumirea modelului este vizibilă sub forma unei monograme amplasate în partea inferioară a calandrului.

O semnătură luminoasă inedită: în formă de „Y”, o nervură orizontală care accentuează impresia de lățime mai mare. Noul Sandero Stepway afișează elemente de design specifice universului modelelor crossover, printre care o gardă la sol supraînălțată (174 mm in sarcina maxima), anvelope cu diametru mai mare, bare de pavilion inscripționate și protecții atât laterale cât și la nivelul pasajelor roților. Roțile cu diametrul de 16” sunt echipate cu jante Flexwheel, jantele din aliaj fiind disponibile opțional.

stepdesc1

Bare de pavilion modulare
Ieri ai vrut să transporți o bicicletă. Astăzi vrei să montezi un portbagaj de pavilion. Sună familiar? Barele de pavilion ingenioase și compacte se transformă în bare de pavilion transversale, pentru a putea monta direct accesoriile, fără a mai trebui să achiziționezi un alt set. Atât de inteligent!

Portbagaj configurabil
Transporți multe bagaje pe durata călătoriilor? Rabatează bancheta din spate sau modifică poziția planșeului și beneficiază de un portbagaj mărit.

Gardă la sol înălțată
Cu o gardă mai mare la sol, poți aborda cu ușurință diferite tipuri de drumuri la volanul Noului Sandero Stepway.

Fază scurtă cu LED
Faza scurtă cu LED a Noului Sandero se aprinde automat, pentru a asigura vizibilitate îmbunătățită pe timp de zi și de noapte, indiferent de condițiile de deplasare. Iar activarea automată a ștergătoarelor de parbriz este foarte utilă pentru șofer.

Frână de parcare electrică
Cu frâna de parcare acționată electric, manevrarea este mai sigură și mai ușoară.

stepdesc3

Interior: un mare salt înainte pe toate planurile La interior se remarcă tapițeria specifică, având imprimată monograma „Stepway”, precum și inserțiile de culoare portocalie, prezente atât la nivelul fețelor de portieră, cât și al planșei de bord. Ambianța generală este mai modernă, cu materiale noi si de calitate, iar gradul de confort progreseaza in mod evident datorita noului profil al scaunelor și posibilităților de ajustare a poziției la volan. Design nou pentru plansa de bord, aeratoare, scaune, usi.

Un plus de confort: spațiu mai mare la nivelul picioarelor pentru pasagerii din spate (+42mm), reglajul poziției volanului atât pe înălțime cât și în adâncime, iar opțional este disponibilă o cotieră centrală inaltă. Alte detalii de apreciat: maneta schimbătorului de viteze este mai scurtă, mai ușor de utilizat, iar sistemul de direcție asistat electric asigură o manevrare ușoară și precisă în special în cazul virajelor strânse și al parcării.

Viața la bord

Echipamente care răspund nevoilor si așteptărilor reale ale clienților, pentru confortul și siguranța lor: afisaj de bord de 3,5"(cu display alb-negru pentru o vizibilitate marita), un suport pentru smartphone si port USB pe plansa de bord, cruise control, aprindere automată a farurilor, senzor de ploaie cu pornirea automată a ștergătoarelor de parbriz (nivel de echipare E2). În funcție de versiune, sunt disponibile in serie sau opțional următoarele echipamente : volan imbracat in piele, geamuri electrice spate, un sistem nou de climatizare cu reglare automata, card mâini libere, frână de parcare electrică, cameră video marșarier, senzori acustici față și spate pentru asistența la parcare și senzor unghi mort.

stepdesc2

Card hands-free
Totul e mai ușor: încuie și descuie vehiculul cu cardul hands-free.

Spații de depozitare inteligent amplasate
Consola centrală a Noului Sandero Stepway include compartimente de depozitare ingenioase, care permit organizarea obiectelor des folosite.

Sistem MULTIMEDIA

3 oferte pentru a raspunde tuturor nevoilor: Media Control, Media Display și Media Nav

Media Nav*
Fii mereu atent la drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie, pe ecranul tactil, cu diagonala de 8”, cu replicare wireless a smartphone-ului. Telefon, radio, sistem de navigație integrat, multimedia, conexiune Bluetooth®. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate te va impresiona cu siguranță.

Media Display*
Aplicațiile tale favorite pot fi accesate ușor de pe ecranul tactil, cu diagonala de 8”, ce include funcția de replicare smartphone. Creează ambianța perfectă pentru călătoriile tale, cu 4 difuzoare integrate.

Media Control și aplicația Dacia Media Control
Cu noul sistem Media Control, care include radio, conexiune pentru telefon prin Bluetooth® și afișaj de 3,5”, integrat în tabloul de bord, poți controla sistemul audio de la volan. Pentru o experiență mai plăcută la bord, aplicația Dacia Media Control permite accesarea ușoară a sistemului de navigație preferat de pe telefon și afișarea interfeței radioului pe ecranul acestuia. 2 difuzoare sunt montate în ușile față.

* Compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

medianav

Siguranța și asistență

Vizibilitate: sistem de aprindere automată a farurilor și, în funcție de nivelul de echipare, cu acționare automată a ștergătoarelor de parbriz. Semnatura luminoasă si farurile pentru faza scurtă beneficiază de tehnologia LED.

Sistemele de Asistență la Conducere • Sistem de franare de urgenta automat • Senzor de unghi mort • Asistență la parcare • Asistență la plecarea din rampă

Culori

Sunt disponibile 7 culori, dintre care 6 metalizate.

Descoperă gama de accesorii aici.

accesorii

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea variantei potrivite pentru tine. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Nu uita să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim că ai ales Auto Class.

sanstep

 

 

 

 

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*