Gama Dacia → Dacia Sandero Stepway

step_general

SANDERO STEPWAY
de la
14.600 € cu TVA
Mașina adaptată nevoilor tale

Dacia Sandero Stepway este un crossover care se adaptează cu brio oamenilor activi. Este potrivit pentru drumurile zilnice din oraș și partener de încredere pentru pasiuni, sporturi diverse și călătorii pline de aventură. Sandero Stepway – model 2022 este construit pe cea mai noua platformă CMF-B a grupului Renault și este dotat cu multiple sisteme de asistență și cu tehnologie de ultimă generație.

O mașină frumoasă, care te va atrage atât la exterior cât și la interior. Caracterul sportiv este accentuat prin fiecare detaliu – scuturi față-spate cu finisaj metalic mat, elemente cromate în partea frontală, design original al jantelor, dar mai ales garda la sol ridicată!

step_port

Portbagaj configurabil

Fie că pleci într-o vacanță îndelungată sau ai nevoie să transporți mai multe obiecte, cu doar câteva ajustări poti crește spațiul de depozitare. Portbagajul personalizabil al Sandero Stepway oferă libertatea de a adapta spațiul de depozitare în funcție de nevoile tale.

step_bare

Bare de pavilion modulare

Fie că vrei să transporți o bicicletă sau să montezi un portbagaj pe plafon, barele de pavilion modulare sunt varianta 2 in 1 pentru toate nevoile tale. Barele de pavilion compacte se transformă în bare de pavilion transversale, iar tu poți monta direct accesoriile, fără a mai trebui să achiziționezi un alt set.

step_led

Mai multă vizibilitate, mai multă siguranță

Modelul este dotat cu o fază scurtă cu LED care se aprinde automat și care asigură o vizibilitate mai bună ziua și noaptea, indiferent de condțiile de deplasare. Tot automat se activează și ștergătoarele de parbriz, fiind un sprijin real pentru șofer în condiții de ploaie.

step_garda

Gardă la sol înălțată

Vrei să abordezi ușor drumuri diferite? Garda mai mare la sol a noului model îți vine în ajutor pentru weekenduri pline și vacanțe de neuitat.

step_frana

Frână de parcare electrică

Acum parchezi mai sigur și mai ușor cu Sandero Stepway. Modelul este dotat cu frâna de parcare acționată electric.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Media Nav
Fii mereu atent la drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie, pe ecranul tactil, cu diagonala de 8”, cu replicare prin cablu a smartphone-ului. Telefon, radio, sistem de navigație integrat, multimedia, conexiune Bluetooth®. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate te va impresiona cu siguranță.

Media Display
Aplicațiile tale favorite pot fi accesate ușor de pe ecranul tactil, cu diagonala de 8”, ce include funcția de replicare smartphone prin cablu. Creează ambianța perfectă pentru călătoriile tale, cu 4 difuzoare integrate.

Dacia Media Control
Cu noul sistem Media Control, care include radio, conexiune pentru telefon prin Bluetooth® și afișaj de 3,5”, integrat în tabloul de bord, poți controla sistemul audio de la volan. Aplicația Dacia Media Control permite accesarea ușoară a sistemului de navigație preferat de pe telefon și afișarea interfeței radioului pe ecranul acestuia.

Selectează versiunea preferată  

stepextplus

Stepway Extreme+>

de la 17.800 EUR
Scaune față încălzite
Consolă înaltă (cu cotieră centrală și spațiu depozitare)
Senzor unghi mort
Frână de parcare asistată electric

stepess

Stepway Essential

de la 14.600 EUR
Bare de pavilion modulabile
Media Control: radio DAB fără fațadă, aplicație Dacia Media Control, 2 difuzoare, Bluetooth
Cruise control
Proiectoare de ceață

stepexpre

Stepway Expression

de la 15.500 EUR
Bare de pavilion modulabile
Oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu sistem de dejivrare
Ștergătoare cu senzor de ploaie
Media Display: radio, ecran 8", Bluetooth, 4 difuzoare

stepextr

Stepway Extreme

de la 17.100 EUR
Jante aliaj 16"
Card maini libere
Cameră video marșarier pentru asistență la parcare
Senzori față & spate

stepway

Vrei mai multe informații despre acest model? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consultant de vânzări pentru mai multe informații.

step_spatee

step2

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*