Gama Dacia → Dacia Jogger

joggerNOU - Copy

DACIA JOGGER

de la 16.690 Euro
Vehiculul de familie cu 7 locuri, reinventat
Lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV

CONCEPUTĂ PENTRU AVENTURĂ
Cu o gardă la sol înălțată, pasaje de roți reliefate, bare de plafon modulare – noua Dacia Jogger are un design robust care se adaptează oricărui tip de drum, fiind ideală pentru o viață de familie plină de acțiune. Semnătura luminoasă de forma literei Y subliniază apartenența Noului Jogger la noua generație Dacia. Faza scurtă cu LED-uri luminează mai intens pe timp de noapte. În spate, poziționarea verticală a luminilor favorizează o deschidere largă a hayonului și, încă o dată, regăsim semnătura luminoasă în formă de Y, semnul distictiv al noii generații Dacia. Ieși în evidență cu Seria Limitată Extreme, cu detalii speciale: jante din aliaj, oglinzi exterioare, antenă tip aripă de rechin, toate de culoare neagră. Autocolante distinctive și ornamente specifice. Dacia Jogger, concepută pentru tine și familia ta.

Design

O LINIE DINAMICĂ
Jogger dispune de o grilă frontală amplă, specifică mărcii Dacia, de aripi față și spate profilate și de o capotă cu bosaje proeminente. Eleronul situat în partea superioară a hayon-ului conferă vehiculului un aspect dinamic. Luneta hayon-ului este încadrată de blocurile optice dispuse pe verticală.
Barele de pavilion, pasajele roților bine reliefate și garda la sol înaltă evidentiază look-ul de SUV si permit modelului să fie în largul său pe toate tipurile de drum.

DIMENSIUNI GENEROASE
Dacia Jogger degajă o impresie de robustețe; lungimea de 4,55 m, ampatamentul de 2,90 m, înălțimea sub pavilion de 912 mm și partea din spate verticală (cu blocuri optice verticale, hayon foarte larg, prag de încărcare coborât) asigură un spațiu interior generos, inclusiv la nivelul portbagajului.

SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ ÎN FORMĂ DE Y
Blocurile optice față și spate integrează noua semnătură luminoasă a mărcii, în formă de Y. Tehnologia LED este utilizată pentru luminile de zi și pentru faza scurtă.

BARE DE PAVILION MODULABILE
În funcție de nivelul de echipare, Dacia Jogger este echipată cu bare de pavilion modulabile, ce pot fi reașezate transversal, fiind capabile să susțină în această configurație o sarcină utilă de 80 de kilograme.

PRACTICĂ PÂNĂ LA DETALII
Sunt disponibile si jante FlexWheel si jante din aliaj; mânerele portierelor au o formă ergonomică, iar deschiderea hayon-ului se realizează cu ajutorul unui buton cu comandă electrică.

Spațiu și confort pentru toți ocupanții

CONFORT PE FIECARE RÂND
Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, datorită unei abordări unice a spațiului: 24 de litri de spațiu de depozitare, peste 50 de configurații la bord pentru toate nevoile tale. Echipamente multimedia și cea mai recentă generație de sisteme de asistență care te fac să conduci în siguranță și relaxat. Seria Limitată Extreme: tapițerie cu cusături roșii, cameră video pentru marșarier, aer condiționat automat, card acces „mâini libere” și multe altele. La cât mai multe călătorii de vis!

spatiu_jogger

UN VEHICUL POLIVALENT

Spațiul din spate cuprinde o banchetă cu trei locuri, rabatabilă în proporție 2/3-1/3 (pe rândul 2) și 2 scaune rabatabile și escamotabile individual (pe rândul 3).Capacitatea de încărcare poate ajunge până la 1 819 dm3 (conform normei VDA, versiune 5 locuri).

jogge

SPAȚII DE DEPOZITARE

Jogger dispune de numeroase spații de depozitare, al căror volum util însumează 24 de litri. Printre acestea se numără un torpedo închis, cu un volum de 7l, spațiile prevăzute în partea inferioară a ușilor față și spate, în care pot fi depozitate sticle de un litru şi consola inaltă cu volum de 1,3 litri.

joggerspate

PORTBAGAJ PRACTIC ȘI MODULABIL

Pentru versiunile cu 5 locuri, volumul portbagajului este de 708 dm3 (până la înălțimea spătarului), si de 160 dm3 pentru versiunile cu 7 locuri. Pentru siguranță, portbagajul este prevăzut cu benzi de fixare elastice și cu inele de ancorare.

jogger_sus

Locuri
7 LOCURI
Cele 7 locuri asigură confortul pentru întreaga familie sau grupul tău de prieteni. Noua Dacia Jogger se adaptează preferințelor tale: toți pasagerii de pe rândurile 2 & 3 se pot bucura de un spațiu generos, iar la nevoie, scaunele de pe rândul 3 pot fi individual detașate. Rezultatul este un portbagaj mult mai spațios pentru bagajele tale.

5 LOCURI
Pe lângă numeroasele compartimente de depozitare inteligent amplasate, poți beneficia de un portbagaj cu un volum maxim de 1.819 dm3, cu bancheta din spate rabatată (pentru versiunile cu 5 locuri).

jogger_int

Volum portbagaj
1.819l **

Configurații
64***

* Configurație posibilă în funcție de cerințele și preferințele tale.
** Volum minim portbagaj 607 l și volum maxim portbagaj 1.819 l, în funcție de variantă și de configurația spațiului.
*** Numărul maxim de configurații posibile.

Echipare remarcabilă
Ediția limitată Extreme îmbină versatilitatea unui vehicul de familie fiabil cu design-ul exterior atractiv marca Dacia.

Motorizări disponibile

Alege varianta potrivită nevoilor tale!

joggervar

joggervar1

Jogger_motor jogger_motor1

Multimedia

Media Control: cuprinde 2 difuzoare, un spațiu pentru smartphone integrat în design-ul planșei de bord, conexiuni Bluetooth și USB, comenzi pe volan și afișarea informațiilor pe ecranul TFT 3,5” al calculatorului de bord.
Sistemul oferă multiple posibilități atunci când este conectat la smartphone și la aplicația Dacia Media Control.
Media Display: 4 difuzoare, ecran tactil cu diagonala de 8”, așezat în poziție înaltă și ușor înclinat către șofer, oferind o bună vizibilitate și ergonomie. Interfața intuitivă dispune de conectivitate Bluetooth și este compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay (conectare prin cablu).
Media Nav: navigație integrată, conectivitate wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto, 6 difuzoare.

Dotări utile, confort sporit pentru orice deplasare

Proiectat pentru familia ta
Călătorește fără griji! Sistemele moderne de asistență pentru șofer garantează siguranță și manevrabilitate optime.

  • Senzori de parcare și cameră video
  • Sistem de asistență pentru unghiul mort
  • Asistență la pornirea din rampă
  • Asistență la frânarea de urgență

Vrei mai multe informații despre acest model? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consultant de vânzări pentru mai multe informații.

jogger_drum

Jogger

Tip persoană: *
Nume:*
*
Prenume:*
Numele companie:*
CUI:*
Email: *
Număr de telefon:*
Interval orar preferat pentru contactare*
Dimineata (09:00-13:00)
Dupa amiaza(14:00-16:30)
Vehicul nou*
Duster
Logan
Sandero
Sandero Stepway
Spring
Vehicul rulat
Trimite-ne un mesaj:
*
Sunt interesat să primesc o ofertă personalizată / test drive / Programul Rabla
Informații legate și consimțământ*
Am citit și sunt de acord cu Temenii și Codițiile de utilizare a site-ului