Gama Dacia → Dacia Jogger

joggerNOU - Copy

NOUA DACIA JOGGER de la 156.490 Euro
Vehiculul de familie cu 7 locuri, reinventat
Lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV

Design

O LINIE DINAMICĂ
Jogger dispune de o grilă frontală amplă, specifică mărcii Dacia, de aripi față și spate profilate și de o capotă cu bosaje proeminente. Eleronul situat în partea superioară a hayon-ului conferă vehiculului un aspect dinamic. Luneta hayon-ului este încadrată de blocurile optice dispuse pe verticală.
Barele de pavilion, pasajele roților bine reliefate și garda la sol înaltă evidentiază look-ul de SUV si permit modelului să fie în largul său pe toate tipurile de drum.

DIMENSIUNI GENEROASE
Dacia Jogger degajă o impresie de robustețe; lungimea de 4,55 m, ampatamentul de 2,90 m, înălțimea sub pavilion de 912 mm și partea din spate verticală (cu blocuri optice verticale, hayon foarte larg, prag de încărcare coborât) asigură un spațiu interior generos, inclusiv la nivelul portbagajului.

SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ ÎN FORMĂ DE Y
Blocurile optice față și spate integrează noua semnătură luminoasă a mărcii, în formă de Y. Tehnologia LED este utilizată pentru luminile de zi și pentru faza scurtă.

BARE DE PAVILION MODULABILE
În funcție de nivelul de echipare, Dacia Jogger este echipată cu bare de pavilion modulabile, ce pot fi reașezate transversal, fiind capabile să susțină în această configurație o sarcină utilă de 80 de kilograme.

PRACTICĂ PÂNĂ LA DETALII
Sunt disponibile si jante FlexWheel si jante din aliaj; mânerele portierelor au o formă ergonomică, iar deschiderea hayon-ului se realizează cu ajutorul unui buton cu comandă electrică.

Spațiu și confort pentru toți ocupanții

UN VEHICUL POLIVALENT
Spațiul din spate cuprinde o banchetă cu trei locuri, rabatabilă în proporție 2/3-1/3 (pe rândul 2) și 2 scaune rabatabile și escamotabile individual (pe rândul 3).
Capacitatea de încărcare poate ajunge până la 1 819 dm3 (conform normei VDA, versiune 5 locuri).

SPAȚII DE DEPOZITARE
Dacia Jogger dispune de numeroase spații de depozitare, al căror volum util însumează 24 de litri. Printre acestea se numără un torpedo închis, cu un volum de 7 litri, spațiile prevăzute în partea inferioară a ușilor față și spate, în care pot fi depozitate sticle de un litru şi consola inaltă cu volum de 1,3 litri.

PORTBAGAJ PRACTIC ȘI MODULABIL
Pentru versiunile cu 5 locuri, volumul portbagajului este de 708 dm3 (până la înălțimea spătarului), si de 160 dm3 pentru versiunile cu 7 locuri. În cazul în care ambele scaune de pe ultimul rând sunt extrase este posibil să fie transportate fără probleme obiecte mai voluminoase, iar pentru siguranță, portbagajul este prevăzut cu benzi de fixare elastice și cu inele de ancorare.

CULORI

Sunt disponibile 6 nuanţe, dintre care 5 metalizate, iar Brun Terracotta este noutate, fiind şi culoarea de lansare.

Locuri
2 - 7*

Volum portbagaj
1.819l **

Configurații
64***

* Configurație posibilă în funcție de cerințele și preferințele tale.
** Volum minim portbagaj 607 l și volum maxim portbagaj 1.819 l, în funcție de variantă și de configurația spațiului.
*** Numărul maxim de configurații posibile.

Echipare remarcabilă
Ediția limitată Extreme îmbină versatilitatea unui vehicul de familie fiabil cu design-ul exterior atractiv marca Dacia.

jogger3

SPAȚII DE DEPOZITARE
Dacia Jogger dispune de numeroase spații de depozitare, al căror volum util însumează 24 de litri. Printre acestea se numără un torpedo închis, cu un volum de 7 litri, spațiile prevăzute în partea inferioară a ușilor față și spate, în care pot fi depozitate sticle de un litru şi consola inaltă cu volum de 1,3 litri.

Multimedia

Media Control: cuprinde 2 difuzoare, un spațiu pentru smartphone integrat în design-ul planșei de bord, conexiuni Bluetooth și USB, comenzi pe volan și afișarea informațiilor pe ecranul TFT 3,5” al calculatorului de bord.
Sistemul oferă multiple posibilități atunci când este conectat la smartphone și la aplicația Dacia Media Control.
Media Display: 4 difuzoare, ecran tactil cu diagonala de 8”, așezat în poziție înaltă și ușor înclinat către șofer, oferind o bună vizibilitate și ergonomie. Interfața intuitivă dispune de conectivitate Bluetooth și este compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay (conectare prin cablu).
Media Nav: navigație integrată, conectivitate wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto, 6 difuzoare.

Dotări utile, confort sporit pentru orice deplasare

Proiectat pentru familia ta
Călătorește fără griji! Sistemele moderne de asistență pentru șofer garantează siguranță și manevrabilitate optime.
Senzori de parcare și cameră video
Sistem de asistență pentru unghiul mort
Asistență la pornirea din rampă
Asistență la frânarea de urgență

Jogger

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*