Gama Dacia → Dacia Jogger Hybrid 140

jogger_drum_1

Jogger HYBRID 140 se adresează clienților aflați în căutarea unui vehicul spațios și polivalent, adaptat atât unei utilizări în traficul urban, cât și traseelor lungi și activităților în aer liber. 

NOUA DACIA JOGGER HYBRID 140
de la 24.250 EUR

  • Pentru un condus responsabil din punct de vedere ecologic
  • Până la 40% reducere consum de combustibil
  • Până la o treime mai puține emisii de CO2

Cu o gardă la sol înălțată, pasaje de roți reliefate, bare de plafon modulare - noua Dacia Jogger are un design robust care se adaptează oricărui tip de drum, fiind ideală pentru o viață de familie plină de acțiune. Semnătura luminoasă de forma literei Y subliniază apartenența Noului Jogger la noua generație Dacia. Faza scurtă cu LED-uri luminează mai intens pe timp de noapte. În spate, poziționarea verticală a luminilor favorizează o deschidere largă a hayonului și, încă o dată, regăsim semnătura luminoasă în formă de Y, semnul distictiv al noii generații Dacia. Ieși în evidență alegând una din versiunile Extreme disponibile, cu detalii speciale: jante din aliaj, oglinzi exterioare, antenă tip aripă de rechin, toate de culoare neagră. Autocolante distinctive și ornamente specifice. Noua Dacia Jogger, concepută pentru tine și familia ta.

interior

TOT CE OFERĂ MODELUL JOGGER, ACUM CU TEHNOLOGIE HIBRIDĂ!

Profită de toate avantajele tehnologiei hibride și condu până la 80% din timp în modul electric în oraș, pentru a reduce consumul de combustibil cu până la 40%.
Această tehnologie care utilizează două motoare electrice și unul termic nu necesită conectare la priză.
Cu Jogger HYBRID 140, totul este simplu: bateria se încarcă automat la decelerare și frânare. Transmisia automată inteligentă și sistemul de management al energiei optimizează performanțele și consumul vehiculului.
Profită de avantajele tehnologiei hibride, fără a face rabat la funcționalitatea și confortul modelului Jogger.
Selectează sistemul multimedia Dacia cel mai potrivit pentru tine: Media Control, Media Display sau chiar Media Nav.
Ai nevoie de spațiu de încărcare suplimentar? Folosește barele de pavilion modulare integrate, pentru a fixa echipamentele direct sau montează rapid o cutie portbagaj de plafon.

Odată cu lansarea acestei versiuni, o nouă nuanță, Gri Schiste, se alătură paletei de culori deja disponibile.

culori_jogger

JOGGER : Un vehicul de familie polivalent și robust
Vehicul polivalent, Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele: lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV. Robust și beneficiind de avantajul unui ampatament generos, Jogger oferă un nivel ridicat de confort pentru toți pasagerii, inclusiv pentru adulții instalați pe al treilea rând de scaune. Noua versiune hibridă reia toate atuurile modelului de bază: atât spațiul disponibil pentru ocupați cât și volumul de încărcare rămân neschimbate. Acest lucru se datorează faptului că încă din faza de proiectare arhitectura vehiculului a fost gândită pentru a integra bateria de tracțiune specifică motorizării hibride. Bateria este instalată sub planșeu, în locul roții de rezervă, la fel ca rezervorul GPL în cazul motorizării ECO-G 100.
În modul de funcționare „B" („Brake"), cutia de viteze automată cu care este echipat Jogger HYBRID 140 permite amplificarea frânării regenerative și creșterea eficienței frânei de motor. Acest mod asigură un nivel mai ridicat al recuperării de energie și un plus de confort la volan în traficul urban.
Afișajul de bord specific al versiunii HYBRID 140 integrează o serie de informații esențiale precum nivelul de încărcare al bateriei de tracțiune, autonomia rămasă sau transferul de energie. Pentru un plus de confort, Jogger HYBRID 140 dispune, în echiparea de serie, de frână de parcare electrică și de o consolă centrală înaltă cu spațiu de depozitare închis și cotieră.

HYBRID 140: O TEHNOLOGIE PERFORMANTĂ ȘI FIABILĂ
Jogger inaugurează motorizarea hibridă în gama Dacia oferind o putere combinată de 140 CP și un nivel redus al consumului și al emisiilor de CO2. Ansamblul de propulsie este alcătuit dintr-un motor pe benzină cu 4 cilindri de 1,6l și 90 CP, din două motoare electrice (un motor de 50 CP și un demaror/generator de înaltă tensiune) și dintr-o cutie de viteze automată electrificată, cu 4 trepte dedicate blocului termic și alte două, celui electric. Această tehnologie combinată este posibilă datorită absenței ambreiajului.
Frânarea regenerativă, capacitatea înaltă de recuperare a energiei, caracteristică bateriilor de 1,2 kWh (230V), la care se adaugă randamentul cutiei automate, oferă:

  • Posibilitatea de a rula în oraș în mod 100% electric până la 80% din timp.
  • Reducerea consumului cu până la 40% (față de un motor termic echivalent în ciclu urban, fără schimbarea stilului de șofat).
  • Tracțiunea 100% electrică în momentul demarajului și transmisia automată oferă modelului Jogger un confort ridicat în utilizare.
  • Bateria se încarcă în mers în etapele de frânare și de decelerare. Autonomia versiunii Jogger HYBRID 140 este de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). Bateria de tracțiune dispune de o garanție de 8 ani sau 160.000 km.

Ești pregătit să pleci la drum la volanul noului JOGGER? Contactează-ne pentru o ofertă de preț și termen de livrare.

jogger_drum1joggerhybrid (1)

Tip persoană: *
Nume:*
*
Prenume:*
Numele companie:*
CUI:*
Email: *
Număr de telefon:*
Interval orar preferat pentru contactare*
Dimineata (09:00-13:00)
Dupa amiaza(14:00-16:30)
Vehicul nou*
Duster
Logan
Sandero
Sandero Stepway
Spring
Vehicul rulat
Trimite-ne un mesaj:
*
Sunt interesat să primesc o ofertă personalizată / test drive / Programul Rabla
Informații legate și consimțământ*
Am citit și sunt de acord cu Temenii și Codițiile de utilizare a site-ului