Gama Dacia → Dacia Duster

DusterNOU - Copy

Dacia Duster

de la
17.900 € cu TVA
Partenerul tău de încredere pentru orice călătorie

Explorează noi orizonturi cu Noua Dacia Duster, un SUV polivalent cu un design robust și versatil.
Duster a fost conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor familiilor moderne și este partenerul ideal în orice aventură, oferind încredere și confort pe orice tip de drum.
Silueta modernă, farurile cu tehnologie LED și o grila redesenată marchează un nou capitol în povestea de succes a lui Duster.

UN SPAȚIU INTERIOR AMPLU ȘI CONFORTABIL
Grație spațiului interior generos și multiplelor spații de depozitare, călătoriile tale cu Dacia Duster vor fi deosebit de plăcute pe orice fel de teren.

dust_roti

Anvelope cu aderență optimă

Fie că ești pe un drum noroios, înzăpezit sau pe un traseu dificil, Dacia Duster nu te lasă la greu. Echipat cu anvelope mixte, Duster asigură aderență optimă și te face de neoprit în orice condiții.

duster_garda

Gardă la sol de 214 mm

Cu Duster, nimic nu stă în calea aventurii tale. Dotat cu funcționalități all-terrain și o gardă generoasă la sol de 214 mm, acesta se adaptează cu ușurință la terenuri accidentate, asigurând un drum fără griji.

dust_int

Sistem de monitorizare tracțiune integrală

Folosește ecranul tactil de 8" al sistemului multimedia și descoperă o gamă largă de informații esențiale, de la unghiul de înclinare laterală și față/spate, până la altimetru și controlul adaptiv al coborârilor.

dust_consola

Sistem multimedia - Ecran de 8″

Folosește ecranul tactil de 8" al sistemului multimedia și descoperă o gamă largă de informații esențiale, de la unghiul de înclinare laterală și față/spate, până la altimetru și controlul adaptiv al coborârilor.

duster_int

Consolă centrală ergonomică

Consola centrală este echipată cu 4 porturi USB (față - spate), suporturi pentru pahare și o cotieră culisantă, care oferă spațiu de depozitare suplimentar (1,1 L). Este ușor să păstrezi lucrurile în ordine.

duster_aer

Aer condiționat automat

Pe tot parcursul călătoriei, poți controla temperatura în funcție de preferințe și beneficiezi de un confort termic optim!

Media Nav*

Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4), multimedia etc. Poți accesa informațiile pe ecranul tactil de 8″, cu redare a interfeței telefonului pe ecranul multimedia prin cablu, în momentul conectării smartphone-ului la porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, beneficiezi de o calitate și mai bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată.

* compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

EXPERIENȚA LA BORD
CONFORT LA DEPLASAREA PE ORICE TIP DE TEREN

Cameră Multiview
Cu ajutorul sistemului Multiview cu 4 camere video (față, spate și lateral), poți manevra vehiculul cu o precizie sporită. Sistemul se activează automat la parcare, în momentul cuplării marșarierului. Acesta poate fi activat și manual, dacă este cazul.

Redare interfață telefon pe ecranul multimedia
Poți efectua apeluri, lansa un traseu GPS, asculta muzica preferată și multe altele. Conectează cu ușurință smartphone-ul, pentru a accesa toate aplicațiile de pe ecranul tactil al sistemului multimedia cu ecran de 8″.

Cartelă hands-free
Beneficiază de mai multă libertate cu ajutorul cartelei hands-free. Utilizează cartela pentru a descuia și porni cu ușurință mașina.

* compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Anvelope mixte*
Un drum cu noroi? Unul acoperit cu zăpadă? Un traseu dificil? Fii fără griji! Cu anvelopele cu aderență optimă ale modelului Duster, ești de neoprit.

* pentru varianta cu tracțiune integrală.
** Etichetă 3PMSF.

SELECTEAZĂ VERSIUNEA PREFERATĂ A NOULUI DUSTER

varianteduster

dusterr

dusterweb

dusti

Vrei mai multe informații despre acest model? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consultant de vânzări pentru mai multe informații.

Tip persoană: *
Nume:*
*
Prenume:*
Numele companie:*
CUI:*
Email: *
Număr de telefon:*
Interval orar preferat pentru contactare*
Dimineata (09:00-13:00)
Dupa amiaza(14:00-16:30)
Vehicul nou*
Duster
Logan
Sandero
Sandero Stepway
Spring
Vehicul rulat
Trimite-ne un mesaj:
*
Sunt interesat să primesc o ofertă personalizată / test drive / Programul Rabla
Informații legate și consimțământ*
Am citit și sunt de acord cu Temenii și Codițiile de utilizare a site-ului