Gama Dacia → Dacia Duster

DusterNOU - Copy

NOUA DACIA DUSTER
Un SUV veritabil
de la 15.850 EUR

UN SUV POLIVALENT CU CALITĂȚI IMBATABILE
Noul Duster, robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie și rămâne partenerul ideal în orice aventură.

MULTIMEDIA

2 SISTEME MULTIMEDIA INOVATOARE
Media Nav*
Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4), multimedia etc. Poți accesa informațiile pe ecranul tactil de 8″, cu redare a interfeței telefonului pe ecranul multimedia, wireless sau prin cablu, în momentul conectării smartphone-ului prin Bluetooth® sau la porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, beneficiezi de o calitate și mai bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată.
* compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Media Display*
Utilizează funcția de redare prin cablu a interfeței telefonului pe ecranul sistemului multimedia Media Display al Noului Duster. Poți accesa aplicațiile preferate de pe ecranul tactil de 8″: telefon, radio, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4) și multe altele. Ascultă muzica preferată pe toată durata călătoriei cu cele 6 difuzoare integrate.

EXPERIENȚA LA BORD

CONFORT LA DEPLASAREA PE ORICE TIP DE TEREN
FUNCȚIONALITATE
Sistem multimedia - Ecran de 8″
Sistemul multimedia este echipat cu ecran tactil cu diagonala de 8″ care asigură citirea ușoară a informațiilor și utilizarea facilă a tuturor funcțiilor.

Consolă centrală ergonomică
Consola centrală este echipată cu 4 porturi USB (față - spate), suporturi pentru pahare și o cotieră culisantă, care oferă spațiu de depozitare suplimentar (1,1 L). Este ușor să păstrezi lucrurile în ordine.

Aer condiționat automat
Pe tot parcursul călătoriei, poți controla temperatura în funcție de preferințe și beneficiezi de un confort termic optim!

TEHNOLOGIE

Cameră Multiview
Cu ajutorul sistemului Multiview cu 4 camere video (față, spate și lateral), poți manevra vehiculul cu o precizie sporită. Sistemul se activează automat la parcare, în momentul cuplării marșarierului. Acesta poate fi activat și manual, dacă este cazul.

Redare interfață telefon pe ecranul multimedia
Poți efectua apeluri, lansa un traseu GPS, asculta muzica preferată și multe altele. Conectează cu ușurință smartphone-ul, pentru a accesa toate aplicațiile de pe ecranul tactil al sistemului multimedia cu ecran de 8″.

Cartelă hands-free
Beneficiază de mai multă libertate cu ajutorul cartelei hands-free. Utilizează cartela pentru a descuia și porni cu ușurință mașina.

duster6_1

FUNCȚIONALITATE

Sistem de monitorizare tracțiune integrală*
Îmbunătățește experiența la volanul Noului model Dacia Duster. Utilizează ecranul tactil de 8″ al sistemului multimedia pentru a accesa o gamă diversificată de informații: unghiul de înclinare laterală, unghiul de înclinare față/spate, busola, altimetrul și controlul adaptiv la coborârea pantelor.

Gardă la sol de 214 mm
Ești pregătit pentru aventură? Pornește la drum fără griji pe teren accidentat, cu ajutorul funcțiilor all-terrain ale Noului Duster și al gărzii la sol de 214 mm.

Anvelope mixte*
Un drum cu noroi? Unul acoperit cu zăpadă? Un traseu dificil? Fii fără griji! Cu anvelopele cu aderență optimă ale Noului Duster, ești de neoprit.

* pentru varianta cu tracțiune integrală.
** Etichetă 3PMSF.

SISTEME DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER
UN SUV PROIECTAT PENTRU TINE

SELECTEAZĂ VERSIUNEA PREFERATĂ A NOULUI DUSTER

 

noulduster1

duster1_1

duster2_2

noulduster3

 noulDuster

 

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*