Accesorii → Accesorii Sandero Stepway

stepacc

Savurează fiecare clipă la volanul noului Sandero Stepway

Cârlig de remorcare detașabil fără unelte
Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei bărci, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Când nu se utilizează, se poate demonta foarte ușor, fără unelte speciale.

Suport de biciclete
Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion
Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion
Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Jante Runway de 16 inchi
Pentru un look modern și dinamic, alege jantele Runway de 16 inchi create special pentru Sandero Stepway!

Praguri iluminate
Accesoriu luminos pentru praguri, cu finisaje din aluminiu, ce conferă o notă de eleganță mașinii tale.

Protecție prag portbagaj
Un accesoriu creat special pentru Sandero Stepway, util pentru protejarea barei din spate.

Cotieră cu compartiment
Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe din cauciuc
Protejează interiorul noului tău Sandero Stepway cu aceste covorașe impermeabile și ușor de curățat. Covorașul pentru șofer se fixează cu cleme.

Tavă de portbagaj
Această tavă de portbagaj, creată special pentru Logan, protejează mocheta originală atunci când transporți obiecte murdare.

Organizator de portbagaj mobil
Pentru organizarea diverselor obiecte din portbagaj. Utilizate împreună, cele două accesorii asigură o organizare optimă a portbagajului.

Cutie neagră video
Acest sistem integrat, automat și autonom înregistrează imagini video ale oricăror incidente de pe parcursul călătoriei.

Alarmă
Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea portierelor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Scaun pentru copii Duoplus Isofix
Un scaun confortabil, reglabil și ușor de instalat pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani.

Cameră retrovizoare
Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Sandero Stepway aici

accesorii

accesorii1

 

 

Formular contact
Nume prenume:
*
Email:
Telefon:
*
Mesaj:
*