Accesorii → Accesorii Noul Logan

dacia_accesorii - Copy

Personalizează-ți noua mașină Dacia Logan cu praguri elegante pentru portiere și covorașe auto din material textil imprimate Logan. Pentru a proteja cât mai mult timp portbagajul mașinii, alege accesorii care nu doar că arată bine, dar sunt și rezistente.

1. Prag pentru portbagaj din oțel inoxidabil.
Acoperă și protejează amortizoarele din spate cu acest accesoriu practic, atractiv și personalizat. Datorită finisajului, acesta oferă o notă de design și de rezisență părții din spate a autovehiculului.
2. Covoraș Logan pentru portbagaj. Poți încărca și descărca oricând portbagajul cu bagaje, sacoșe de cumpărături sau echipamente sportive.
Protejează-l un timp îndelungat pentru a te putea bucura de calitatea superioară a materialului din care e fabricat.

Animează-ți viața de zi cu zi cu elemente sportive precum: 
Spoiler pentru portbagaj. Scoate în evidență caracterul mașinii tale. Micile detalii fac diferența!
Antenă de tip „coadă de rechin”. Această antenă compactă adaugă o notă de modernitate mașinii tale și se potrivește perfect cu întreguldesign.

Aspect modern, siguranță fără compromisuri. Roțile impresionează datorită marginilor speciale. Ieși în evidență cu jantele exclusive de la Dacia.
1. Jantă din aliaj Amaris de 16” (Culoare: Gri lucios + negru mat)
2. Capac de roată pentru jantă din oțel Sorane de 15” (Culoare: Gri lucios)
3. Capac de roată pentru jantă din oțel Saria de 16” (Culoare: Gri lucios)

Practice și funcționale, compartimentele de depozitare ale Daciei te ajută să organizezi spațiul în interiorul autovehiculului.
1.2. Plase pentru depozitare. Foarte utile pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni în interiorul portbagajului, în poziție orizontală (1) sau în poziție verticală (2).
3. Organizator detașabil pentru portbagaj. Poți ține obiectele fixate în timpul călătoriei cu ajutorul acestui organizator flexibil.

dacia_acc1

Profită de cele mai noi tehnologii care transformă fiecare călătorie în ceva special, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți pasageri. Alege: 
Încărcător wireless prin inducție pentru smartphone pe consola centrală. Ideal pentru reîncărcarea telefonului mobil în timpul condusului. Pur și simplu îți pui telefonul pe baza de încărcare!
Player DVD Nextbase. Pentru o călătorie mai plăcută, alege pentru mașina ta un DVD player portabil. Având 2 ecrane independente, chiar și cei din spate se pot uita la videoclipuri în timpul călătoriei.

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Logan aici.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.