Accesorii → Accesorii Logan MCV

accloganmcv

Acum și mai practice

Accesorii create special pentru Logan MCV, practice și utile în orice călătorie. 

Cârlig de remorcare „gât de lebădă”
Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Fiind un accesoriu original, acesta este perfect compatibil cu Logan MCV.

Suport de biciclete
Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion
Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion
Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Cotieră cu compartiment
Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe din cauciuc
Protejează interiorul noului tău Logan cu aceste covorașe impermeabile și ușor de curățat. Covorașul pentru șofer se fixează cu cleme.

Parasolar
Sunt ușor de instalat și demontat și oferă un plus de confort pasagerilor în zilele cu soare puternic.

Huse pentru scaune
Aceste huse, create special pentru modelul Logan MCV, sunt ușor de montat și de curățat și protejează tapițeria originală a mașinii.

Protecție modulară pentru portbagaj EasyFlex
Protejează portbagajul pentru transportarea obiectelor voluminoase sau murdare. EasyFlex se adaptează cu ușurință oricărei configurații a locurilor din spate.

Tavă de portbagaj și grilaj de separare
Aceste accesorii practice și ușor de curățat îți permit să transporți în condiții optime animalul de companie.

Plasă orizontală pentru portbagaj
Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare și fixare a obiectelor transportate. Este disponibilă și în varianta verticală.

Protecție prag portbagaj și organizator mobil
Acest accesoriu protejează pragul portbagajului pentru a putea încărca obiecte voluminoase fără griji. Organizatoarele de portbagaj îți permit să exploatezi spațiul în mod optim și să transporți obiectele cât mai organizat.

Scaun pentru copii Duoplus Isofix
Un scaun confortabil, reglabil și ușor de instalat pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani.

Alarmă
Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea ușilor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Cutie neagră video
Acest sistem integrat, automat și autonom înregistrează imagini video ale oricăror incidente de pe parcursul călătoriei.

Cameră retrovizoare
Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Dacia Logan MCV aici.