Accesorii → Accesorii Lodgy

acclodgy

Simplifică-ți viața în fiecare zi!
Personalizează-ți Dacia Lodgy cu accesorii utile, create de specialiștii Dacia!

Cârlig de remorcare „gât de lebădă”
Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Fiind un accesoriu original, acesta este perfect compatibil cu Lodgy.

Suport de biciclete cu montare pe cârlig
Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete.

Bare de pavilion
Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion
Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Cotieră cu compartiment
Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe textile
Covorașe textile concepute special pentru Lodgy. Covorașul pentru șofer se fixează rapid cu cleme.

Huse pentru scaune
Aceste huse create special pentru modelul Dokker Van sunt ușor de montat și de curățat și protejează tapițeria originală a mașinii.

Umeraș de tetieră
Un umeraș practic, ce se montează cu ușurință pe spătarul scaunelor din față.

Tavă de portbagaj
Această tavă de portbagaj, creată special pentru modelul Dokker, protejează mocheta originală atunci când transporți obiecte murdare.

Plasă pentru portbagaj
Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare a obiectelor transportate. Este disponibilă și în varianta orizontală.

Organizator de portbagaj mobil
Pentru organizarea diverselor obiecte din portbagaj. Pentru o organizare optimă, folosește cele două accesorii în combinație.

Grilă despărțitoare
Permite separarea cu ușurință a portbagajul de habitaclu, pentru transportarea de animale, spre exemplu, sau a altor obiecte.

Senzori de parcare față și spate
Orice manevră este mult mai simplă grație acestui sistem ce detectează eventualele obstacole din fața sau din spatele mașinii și te avertizează prin semnale sonore.

Cameră retrovizoare
Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Alarmă
Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea ușilor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Lanțuri de zăpadă
Sporesc siguranța în timpul iernii pe drumuri cu zăpadă.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Dacia Lodgy aici.