Accesorii → Accesorii Dokker

accdokker

Personalizează-ți Dacia Dokker
Accesorii practice, sigure și adaptabile pentru orice situație!

Cârlig de remorcare „gât de lebădă”
Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Fiind un accesoriu original, acesta este perfect compatibil cu Dokker.

Suport de biciclete cu montare pe cârlig
Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion
Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Cutie-portbagaj de pavilion
Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități. 4

Cotieră cu compartiment
Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe textile
4 covorașe textile concepute special pentru Dokker. Covorașul pentru șofer se fixează rapid cu cleme.

Huse pentru scaune
Aceste huse create special pentru modelul Dokker Van sunt ușor de montat și de curățat și protejează tapițeria originală a mașinii.

Umeraș de tetieră
Un umeraș practic, ce se montează cu ușurință pe spătarul scaunelor din față.

Tavă de portbagaj
Această tavă de portbagaj, creată special pentru modelul Dokker, protejează mocheta originală atunci când transporți obiecte murdare.

Protecție completă pentru portbagaj
Indiferent de configurația locurilor din spate, protejează în întregime spațiul de transport când încarci obiecte voluminoase sau murdare.

Plasă pentru portbagaj
Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare a obiectelor transportate. Este disponibilă și în varianta verticală.

Grilă despărțitoare
Permite separarea cu ușurință a portbagajul de habitaclu, pentru transportarea de animale, spre exemplu, sau a altor obiecte.

Alarmă
Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea ușilor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Senzori de parcare față și spate
Orice manevră este mult mai simplă grație acestui sistem ce detectează eventualele obstacole din fața sau din spatele mașinii și te avertizează prin semnale sonore.

Cameră retrovizoare
Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Set cu stingător
Călătorești fără nicio grijă grație acestui set cu stingător, montat la îndemâna șoferului.

Avem cei mai buni consilieri în domeniu pentru ca tu să primești cea mai bună ofertă și te pot ajuta în alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta. Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Botizului nr. 43A. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi:  +40 261 768 760 sau prin e-mail: vanzari@autoclass.ro

Mulțumim că ai ales Auto Class.

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Dacia Dokker aici.